P: Madi Banja – ”Inga Problem”

11:10 14 Nov 2014

Jag gillar det här. Det finns grejer i produktionen som jag tänker att jag skulle störa mig på om någon berättade om dem för mig (”det finns ett ‘EDM-crescendo’ som går över i ‘trapiga’ trummor”) men när jag lyssnar så gillar jag, som sagt, det här. Det är Vittorio Grasso som har producerat. Han har bl a producerat hela Lorres skiva. Undrar vad detta betyder för Madi Banjas karriär? Kommer han också att jämföras med Håkan Hellström? Kommer han få designa en sko för varje spår på sitt album? Is Södra Latin och Schillerskas gymnasiums korridorer TURNING THE FUCK UP RITE NOW??? :P (Shh, tyst, jag älskar faktiskt Lorre. Lyssna på vår intervju med han, it shines thru *<3-eyes-emoji* )

Okej men skit i allt det nu, det e Madi Banja som är stjärnan här. Rösten: JA. Texten: Ja! ”Dom säger vi kommer ifrån två skilda världar/jag lärde mig svenska ifrån Skilda Världar” (fattar du referensen utan att klicka på länken – grattis, du e gammal som jag). Jag gillar också väldigt mycket när Madi sjunger om att bli omhändertagen, jag tyckte det var fint.

/Petter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG