H: Topp 2 kul

10:27 4 Mar 2014

Det var uppåt 48-150 timmar sedan jag hörde en sång jag tänkt skriva om här pga skäl har jag inte hunnit. Däremot kom jag nyligen att tänka på en rapsångs-realterad grej jag hade tänkt på för länge sen. Det var det kanske topp 2-4 roligaste jag enligt mig själv kom på under 2013. 

Alla (ingen) vet ju att det roligaste jag kom på 2013 var när skrev in följande rad längst ner i alla mina mailadressers signaturer:

Skickat från min Ericsson T-20

Det kanske fortfarande roliga jag kom att tänka på nyligen var att jag en gång kommit att tänka på 2Chainz eventuella namnbyte till 2Lionz. Snoop Dogg aka Snoop Lion kan inte vara den enda rapparen som startat en reaggae-karriär och bytt till ett namn innehållandes ordet lion, tänkte mannen vi tidigare kände som Tity Boi. Bilden nedan var hur vi fick reda på att 2Chainz eventuellt funderat på att börja göra reaggae och byta namn till 2Lionz: 

 

 

Vi väntar ännu!

Ok ni får lyssna på en ny bra sång också. Det är LA-rapparen Jinsu som haft turen att få med min favorit Eric Bellinger på en sång. Detta är väl go bruks-rnb i väntan på att Eric Bellinger släpper sitt tape eller hur.

 

Av: Hugo

3 kommentarer | “H: Topp 2 kul”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

  2. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노사이트.com

  3. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG