S: KAAAATIIIEEEE & LOUIE + ZMoney!!

12:56 3 Nov 2014

katie_louie.png

Kate Got Bandz och King Louie (har han bytt tillbaka till sitt gamla namn?? Hette han inte King L ett tag?) har levererat en rad fantastiska låtar tillsammans, till exepel en av de absolut bästa låtarna från 2013. Nu e Kaaaatiiiiee och Louie återförenade över en C-Sick-produktion, temat e FASHION, tempot är lite lägre men shiiiieeet va bra detta är!! Katie och Louie borde släppa ett helt projekt tillsammans, enbart producerat av C-Sick eller BlockOnDaTrakk.

Det känns som att Chicagos drill-scen kanske är på väg ut ur sin dvala lite grann? Hypen är död sedan länge, Keef har blivit av med sitt skivkontrakt, men gör ändå sinnessjukt bra låtar med Young Chop. Hela Chops senaste album Still är SVINBRA, har lyssnat på det oavbrutet som vore det 2012!! På tal om Keef så har han ju precis släppt ett tape med Gucci Mane + ett eget projekt. Asså ska jag va helt ärlig så har jag inte ens orkat packa upp .rar-filerna än men de ligger tryggt på mitt EXTREMT röriga skrivbord. Men att lyssna på Keefs senaste finns på min att göra-lista, typ nånstans mellan ”kolla obskyra snap-videor på youtube i två timmar” och ”lämna in hemtentan i tid idiot”.

SPEAKING OF CHICAGO. En annan stor favvo från förra året är ZMoney, känd för sitt extremt sexiga plåster och sjuka rapstil. Z sitter just nu inne, mer eller mindre oklart för vad… hans projekt att släppa tre mixtapes samma dag e uppskjutet till nästa år när Z åter är på fri fot. Dock verkar han vara på väg att släppa något annat mindre mixtape redan om ett par veckor. Ser extremt mycket fram emot det!! Här är en smakprov:

Slutsats?? Chicagos rapscen post drill lever och frodas (well… lever iaf). Kanske kan stadens talanger producera än bättre musik nu när rapvärldens blickar riktar sig någon annanstans? *stark tes*

3 kommentarer | “S: KAAAATIIIEEEE & LOUIE + ZMoney!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Safe Toto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

  2. SafeTOTO_H8 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

  3. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp