S: MISS TRIIIIINAAAAA

10:36 18 Okt 2015

Hej.

Jag har inte bloggat på ca en evighet, men nu e jag här bitch här bitch. Jag behöver erkänna en grej….

ush.gif

I somras började jag för första kanske andra eller tredje gången gilla en Drake-låt. Den Hotline Bling. Jag vet inte va jag ska skylla på, jag va i ett svagt emotional state kanske? Iaf jag ÄLSKAR den låten. Vem e jag? Va e nästa grej? Blev faktiskt riktigt skakig av insikten, men sen gick det ungefär en eller två sekunder och jag insåg även att jag är en vuxen kvinna och att jag är värd en eloge som trots min höga ålder kan öppna mina öron för musik jag alltid hatat.

SKITSAMMA. ”Fan och hans moster” (asså typ alla) har remixat Drakes hitlåt. Min personliga favvo bland remixerna hittills är nog den som Mila J gjorde men den e nu petad från topplistan för ingen mindre än THE BADDEST BITCH har tagit sig an låten. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Versen här e så jävla mycket old school Trina och jag _ÄLSKAR_ det!

Trinas 1-900-BADDEST gav mig inspiration och jag gjorde därför en gif på när Trina kastar sin telefon i poolen i videon till Single Again, aka världshistoriens kanske bästa arga breakup-låt någonsin:

t2uxb0z_-_imgur.gif

Låt oss nu alla be för att Trina till slut lyckas släppa sitt sjätte album!!!

2 kommentarer | “S: MISS TRIIIIINAAAAA”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

  2. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG