FAT TONY – MacGregor Park

9:00 11 Jan 2016

1228_macgregor_park.jpeg

 

Detta låter klassisk Houston och internet/tumblr/soundcloud samtidigt. Fat Tony har nog lyssnat på Key! och Makonnen och såna konstiga, men hans favoritsång nånsin är Regulators med Warren G och Nate Dogg och han är ju ändå från Houston. Så blanda allt det där och släpp på internet, så ska du nog se att Bun B letar sig in i videon. 

Eller så är det konstiga i hans rap influerat från 90-talets Project Blowed typ. Jag kan inte uttyda så exakt så här med Houston-soundet.  

Massa referenser till rätt okända artister här, jag vet. För er som inte har koll på Makonnen/Project Blowed etc och hur de kan infleura olika rappande Tonys med olika kroppstyper så föreslår jag att ni helt enkelt trycker på play hursomhelst, för det är en jättemysig sång! Från 2015 är den så det är en throwback. Den handlar om en park*.

 

/Hugo

*Jag vet att ”den handlar om en park” inte låter så kul. Men tänk då på att en av världens roligaste teveserier från de senaste två-tre hundra åren handlar om en parkförvaltning i en småstad i den anonyma delstaten Indiana. Uteslut aldrig hur givande kultur om parker kan vara.

En kommentar | “FAT TONY – MacGregor Park”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto29 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG