Avsnitt 157: Kulturnyheterna mailar

2:33 24 Aug 2018

Petter var med i Kulturnyheterna och pratade om Rap och Sång. I detta meta-avsnitt diskuterar vi det ämnet, men också vår relation till media i allmänhet.

Länk till Kulturnyheterna 22/8-18 (Petter är med i slutet):

https://www.svtplay.se/video/18251226/kulturnyheterna/kulturnyheterna-22-aug-18-13-2?start=auto&tab=2018

Länk till en mix med bra rap som Petter gjort:

https://soundcloud.com/petter417-1/mix-extrem-sommar-2018

LYSSNA PÅ INTERNET SOM HELST TEX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

Sång från avsnittet:

 1. Goodie Mob – Cell Therapy

SPELLISTA, ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

 

14 kommentarer | “Avsnitt 157: Kulturnyheterna mailar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. majece skriver:

  I advise you to pay attention on your writing skills. On https://homework-writer.com/blog/rhetorical-analysis-essay, for example, you can always get info about writing rhetorical analysis essay

 3. Renee Willis skriver:

  Writing may be a tough call. Thus having some writing tips might make the process much easier. Some of them you may find here https://bestwritingservice.com/personal-essay-writing-tips.html

 4. Oliver skriver:

  My sister used this company before me, and they helped her graduate from college. Now https://grademiners.com/ service is like the secret she passed on to me, and so far, I am very happy with their services. I just ordered my forth paper from these writers, and I haven’t asked for a single revision since I started using them. I hope they’ll serve me this good until I graduate from college, too.

  1. Zim skriver:

   Hey! Thanks for the info. This info helped me a lot. I will wait some https://www.librarything.com/ more.

 5. Pingback: Coronafacts
 6. Dreyk Frins skriver:

  I am glad to be able to find additional resources. I started using https://primedissertations.com/professional-lab-report-writing/ This site helps me be better. I can get lab report.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg