Avsnitt 49! Med t ex Ivory

10:07 29 Nov 2013

Shoo alla kära!

Avsnitt 49 är äntligen här! Vi samlades som vanligt i planka.fm-studion i Hornstull för att ha det trevligt och för att snacka om rap. Vi börjar avsnittet med att ringa upp Sveriges nya cloud/trap-hopp Ivory On The Beat. Hans nysläppta låt, den fantastiska Andreas Kleerup, har kanske det bästa konceptet vi hört i år; Ivory vill ha tag på Andreas Kleerups kran. Från hemorten Solna berättar Ivory om sina beats, sin rap, sina influenser och hur albumet Molnfällan (ute på lördag, 30e november) kom till. Vi pratar även lite om hur han kommer i kontakt med andra musiker i hela världen (läs: USA) via Soundcloud, och i Sverige via internet. ÄLSKAR INTERNET!!!

Avsnittet rullar vidare och vi pratar om hur vi upplevde Ken Rings avsnitt i Så mycket bättre. Hur blir Kens historia i ett sånt helylleformat som Så mycket bättre? Hur hanterade programmet Kens alla skandaler och Ken som musiker, och hur ligger det egentligen till med Kens omstridda homofobi? Och vem blir nästa års rappare i Så mycket bättre? (För det blir ju varken mer eller mindre än exakt antal rappare: 1). 

Sista segmentet är en favorit, inspirerade av Cherries sång på Abidaz En dag som vi pratade om med Cherrie i avsnitt 48 bestämde vi oss för att spela varsin favoritsång i kategorin rap-med-sångrefräng. Hugo börjar med att spela upp den bästa kombinationen av vemod, melankoli och sockervaddsröst som han känner till, Sanna berättar om när hon hörde Yummy Binghams härliga stämma för första gången, och passar på att berätta om hur hon upptäckte några andra av sina R&B-favoriter genom just refränger på raplåtar. Petter chockade oss lite genom att välja en sång av en riktig ärke-d-bag, ett faktum Sanna och Hugo snabbt kommer över när de minns hur himla fin Petters rap + sång-låt faktiskt är.

Vi avslutar alltihop med att lyssna på en ny supertung sång av Shyst Red där Kevin Gates återigen bevisar hur extremt tung han är på refränger.

Whatever?! xoxo

 

 

 

Klicka här för att lyssna i iTunes.
Klicka här för att nå RSS-feeden.
Klicka här för att komma åt vår Spotify-lista med alla sånger (som finns på Spotify) från alla våra avsnitt.

 

Sångerna vi spelar i avsnittet:

1. Ivory – Andreas Kleerup
2. Ivory – Pengarna
3. Ken Ring – Cutta dom
4. Matt Blaque & Rydah J Klyde –
So Much Pain 
5. De La Soul – Special ft Yummy Bingham
6. Memphis Bleek – The One ft Rihanna
7. Lil Wayne – Tie My Hands ft Robin Thicke
8. Shyst Red – Face Down ft Kevin Gates

PS. Missa inte detta! Klicka på bilden för mer info:
 

 

PS 2. Om ni lyssnat på showen och gillade Yummy Bingham, läs och lyssna mer här. Gillade ni Matt Blaques sockervaddsröst? Det är fullkomligt genomförbart att höra mer. Klicka på play nedan bara för att höra Onda & Hugos Bayonnaise-mix-hyllning med det bästa av Matt Blaque:

8 kommentarer | “Avsnitt 49! Med t ex Ivory”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ross Taylor skriver:

  Thanks for sharing such a Excellent Blog! We are linking too this particularly great post on our site. Keep up the great writing.
  assignment help

 2. Andrew Martin skriver:

  I am incredibly grateful for the exceptional law assignment help I received. The assistance provided was not just insightful but also meticulously researched, ensuring the highest quality of work. The expert guidance not only improved my understanding of the subject but also boosted my confidence in tackling complex legal concepts. The timely delivery of the assignment was a lifesaver, allowing me to meet my deadlines without any stress. The professionalism and dedication of the team were truly commendable, and I couldn’t have asked for a better support system. I wholeheartedly appreciate their efforts, and I’m indebted for their invaluable assistance.

 3. Geography, the study of our world’s diverse landscapes, cultures, and environments, presents an exciting journey for academic exploration. However, when it comes to geography assignments, understanding the intricate details can pose a challenge. That’s where our Geography Assignment Help service comes into play. Our dedicated team of geography experts is committed to assisting you in navigating through these academic terrains. Whether you’re analyzing geographical phenomena, interpreting maps, or understanding human-environment interactions, we’re here to provide tailored guidance. Let us be your map, guiding you to triumph in your geography assignments and making your academic journey both enriching and successful.

 4. Carinacatira skriver:

  Thank you for sharing this informative blog post.
  Looking for academic assistance that actually lives up to the hype? Global Assignment Expert delivers the real deal. Their online assignment help service checks all the boxes: best-in-class prices, 100% plagiarism-free work, and total dedication to student success. They pair each order with an expert writer who understands the assignment inside and out, so you get custom-tailored work that checks every rubric requirement – and earns you the highest marks. No generic templates here – just writing that sings with your voice and hits the nail on the head. Whether you need help with an essay, lab report, case study or anything in between, Global Assignment Expert’s team of PhD and Masters-level writers have you covered. Get the A+ you deserve, without breaking the bank.

 5. 2N222 skriver:

  Indeed, power supply compatibility is crucial, and it varies with different models. For instance, the 2N222 – Dell 250-Watts Power Supply is designed specifically for the OptiPlex GX240. It’s essential to ensure that the power supply matches your system requirements. Choosing the right power supply, for example, ‘ivory,’ in this case, guarantees optimal performance and reliability for your Dell OptiPlex GX240.

 6. Netsol Water skriver:

  NetSol Water is a sewage treatment plant manufacturers and supplier based in Noida, India. NetSol Water is a company specializing in the design, manufacturing, and installation of sewage treatment plants, which play a crucial role in wastewater management and environmental sustainability.
  NetSol Water is dedicated to providing efficient and eco-friendly solutions for wastewater treatment, aligning with the growing need for sustainable practices in India and around the world. Their sewage treatment plants are designed to effectively treat domestic and industrial wastewater, ensuring that the treated water meets regulatory standards for safe discharge or reuse.

 7. Batteries skriver:

  Exciting news in Episode 49! Our latest installment features none other than the remarkable Ivory. 🎉 Amidst the fascinating discussions, we delve into diverse topics, including the noteworthy realm of batteries. Join us as we explore the intricacies and innovations, proving that even the most ordinary can become extraordinary in the world of power and energy. Don’t miss out on this electrifying episode!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG