Avsnitt 183 – 74 Ämnen

5:04 7 Okt 2019

 

Massa olika ämnen i det här avsnittet, och de flesta kommer från Er, våra lyssnare. Bland annat försöker vi svara på frågan ”Finns det en svensk underground?” vilket leder oss till både Gatuslangs och Adis Don Deminas youtube-kanaler. Häng med!

Whatever?! xoxo

LYSSNA VAR PÅ INTERNET SOM HELST T EX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

 

Sånger från avsnittet:

 1. Schadiflex feat. Malika Dervishi – Tiden
 2. Modo Banja – När Glasen Toppas
 3. A Boogie With Da Hoodie – Mood Swings
 4. Lil Gotit feat. Lil Baby – Da Real HoodBabies Remix
 5. Lil Gotit feat. Lil Keed – Brotherly Love
 6. Ruben East, Ivory, Finess & MIVAS – DaBaby på svenska
 7. Mahalia feat. Ella Mai – What You Did
 8. Rzo Munna x Soze – Phonecalls
 9. Rankz & Guleed – Missiler

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

2 kommentarer | “Avsnitt 183 – 74 Ämnen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mercy Aslund skriver:

  Min man blev uppdelad med mig, han är mitt livs kärlek efter en enorm kamp. Han sa att det var över mellan oss och att han aldrig kommer att ta mig tillbaka igen efter att jag slutade saker med honom flera gånger.
  Jag förstod först att han var mitt livs kärlek efter att jag tappat honom.
  Jag vill ha honom tillbaka men jag vill inte heller skada honom igen. Inte säker på hur jag ens kan få honom tillbaka, verkar som om han fortsätter med sitt liv.
  Jag stötte på en coment online, läste ett inlägg av en dam från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hennes ex återvänder till henne efter 2 års separation, hon lämnade bakom, hon vittnade om att A Spiritual Healer heter Oduduwa lunch en trollformel för henne.
  Jag skickar också ett meddelande till e-postmeddelandet för att be Dr.Oduduwa att hjälpa mig att få tillbaka min ex kärlekspartner, jag förklarar alla mina äktenskapsproblem till honom och Dr.oduduwa lovade mig att återvända min ex make inom två dagar älskar stavning bön och offra för att göra kärleks charm, jag försökte, jag tillhandahöll alla kärlek spell artiklar och material som krävs av mig, fick jag höra att utföra midnatt bön. Två dagar efter den första bönen blev jag förvånad över att det var exakt som Dr.Oduduwa har lovat mig att mitt ex kommer att ringa mig på mobiltelefon för att be om ursäkt, min man Aslund ringde mig på telefon med okänt nummer, han ber om ursäkt och fixar ett datum till träffa. vi såg varandra ofta gånger under samma vecka, kärleksförtrollning lanserades för mina räkning i Dr.Odduwa-templet allt gjordes för mig, det fungerar till mitt bästa. Jag är glad idag att vi lever lyckligt tillsammans som familj. jag är greatful. tack vare den här stora mannen Oduduwa.
  Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att detta fungerar för dig också för att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden med din partner.
  e-postadress commnicate med Dr.Oduduwa via :.
   {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp