Avsnitt 198! Mer från covidd-season

9:07 25 Apr 2020

 

Shoo,

 • Sanna pratar om låtar som samplar Destinys Child på rätt sätt.
 • Petter kröner the Queen of UK Drill.
 • Hugo har hittat musik som helt enkelt gör honom lite gladare.
 • Sen konstaterar Sanna att viss musik helt enkelt är för tjejer och sen är avsnittet slut.

Whatever?!?! xoxo

Hörni om ni inte redan är med alla så får ni hemskt gärna gå med i FB-gruppen: https://www.facebook.com/groups/499505337422161/

Sånger:

 1. Cashhh – Say My Name
 2. DJ Drama feat Bohagon, Lil Scrappy,
 3. Diamond & Princess – Gleamin’
 4. Summer Walker feat. Bryson Tiller – Playing Games
 5. TRILL YOUNGINS – I LOOK FLY
 6. CAPOLOW – Drip
 7. CAPOLOW ft. Guapdad 4000 – Blood on my Christians
 8. TeeZandos – Who’s Got Bars? [S1.E6] (Prod. By Walkz)
 9. TeeZandos – Highlander
 10. Teezandos – Voice Of The Streets Freestyle W/ Kenny Allstar on 1Xtra
 11. Justin Rarri feat. Lil Poppa – STRONG
 12. BIA – FREE BIA (1ST DAY OUT)
 13. J Balvin ft. Pharrell Williams,
 14. BIA, Sky – Safari BIA – Cover Girl
 15. Lil Jon & The Eastside Boyz feat. Big Kap, Chyna Whyte, Ludacris & Too $hort – Bia’ Bia’

Whatever?! xoxo

 

LYSSNA PÅ INTERNET SOM HELST T EX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

8 kommentarer | “Avsnitt 198! Mer från covidd-season”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  1. Ann skriver:

   HOW I GOT MY HUSBAND BACK WITH THE HELP OF PRIEST WISDOM CONTACT ON WHATS_APP NUMBER +2348124644470

   This is my testimony about the good work of priest wisdom who help me…. I’m Ann Earnis from north Carolina USA. And am sorry for putting this on net but i will have to, by this world best spell caster that brought back my husband who left me out for past 3 years, i eventually me t this man on a blog site posting by one of is client for help, i explained everything to him and he told me about a spell caster that he had heard about and he gave me an email address to write to the spell caster to tell him my problems. In just 1 days, my husband was back to me. I just want to say thank you to this truthful and sincere spell caster, sir all you told me have come to pass and thank you sir. Please i want to tell everyone who is looking for any solution to their problem, i advice you to kindly consult this spell caster, he is real,he is powerful and whatever the spell caster tell is what will happen, because all what the spell caster told me came to pass. You can kindly contact him on: his email address is supernaturalspell1@gmail.com or directly on whats-app +2348124644470  or   https://supernaturalspell21.blogspot.com/  

 2. Ann skriver:

  HOW I GOT MY HUSBAND BACK WITH THE HELP OF PRIEST WISDOM CONTACT ON WHATS_APP NUMBER +2348124644470

  This is my testimony about the good work of priest wisdom who help me…. I’m Ann Earnis from north Carolina USA. And am sorry for putting this on net but i will have to, by this world best spell caster that brought back my husband who left me out for past 3 years, i eventually me t this man on a blog site posting by one of is client for help, i explained everything to him and he told me about a spell caster that he had heard about and he gave me an email address to write to the spell caster to tell him my problems. In just 1 days, my husband was back to me. I just want to say thank you to this truthful and sincere spell caster, sir all you told me have come to pass and thank you sir. Please i want to tell everyone who is looking for any solution to their problem, i advice you to kindly consult this spell caster, he is real,he is powerful and whatever the spell caster tell is what will happen, because all what the spell caster told me came to pass. You can kindly contact him on: his email address is supernaturalspell1@gmail.com or directly on whats-app +2348124644470  or   https://supernaturalspell21.blogspot.com/   ….

 3. Janet skriver:

  Claus handelssignal hjälpte mig att tjäna 15 000 dollar med 2 000 dollar efter 7 dagars handel med bitcoininvesteringar, du är verkligen en inspiration till ordet Claus kontakta honom
  Via whatsapp: (+12166263236)

 4. Simon Patchin skriver:

  How can I ever show my gratitude to Lord Zakuza for bringing back my wife.. Words are not enough to say how thankful I am to you for bringing back my wife and I want everyone out there to know that Lord Zakuza magics is 100% safe and genuine because he can get your love ones back just within 48 hours for I am a living testifier. You can have a chat with him on his WhatsApp number on +1 740 573 9483 or you can send him an email via Lordzakuza7@gmail.com

 5. redha soyan skriver:

  I’m Redha Soyan, Out of respect for you and your spells I must make this testimony known to all, I’ve been to other spell casters without seeing any result. I just wished I came to you earlier, I got the best from you. My ex husband was gone for a year and I went everywhere and other spell casters for help but no result until my friend introduced me to Dr. Ken After the Love Spell was done, I finally got a call from him. His spells worked wonders and my husband is back full of love. It’s a miracle! He suddenly came back with flowers saying that i should forgive him, i was truly flabbergasted and shocked when my husband kneel down begging for forgiveness and for me to accept him back.. I’m really short of words and joyful, you are a God sent to me and my entire family.. And now I am a joyful woman once again. Thank you so much Dr. Ken To everyone who is looking for a real spell caster should contact Dr. Ken On Drkenlovespell@gmail.com OR you can also reach him directly on his Whatsapp  +1(201) 992-1012.

 6. chrichristacasher skriver:

  Girls in Scandinavia try to avoid red, pink, and other garish colors in their clothes. Black, white, green, and blue dominate local fashion styles, free mail order bride sites harmonizing with women’s Nordic beauty. Their dresses and blouses are mostly plain, without speckled or flowery designs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg