Avsnitt 206! Woke vs Conscious

10:01 7 Dec 2020

 

Hej!

Ni som har hört mer än ett avsnitt av VBDFR vet väl att ”woke” eller ”conscious” rap inte riktigt är det första sammankopplar med varken Sanna, Petter eller Hugos musiksmak. Men vi är precis som alla er andra! Vi har haft och har fortfarande ibland perioder och sessioner av att djupt uppskatta musik som är så upplyst att det känns som högskolepoängen tickar in för varje ny textrad. Och sen kan det dyka upp en känsla av skam.

Hursomhelst. Välkommen till ett avsnitt om WOKE / CONSCIOUS rap.

Whatever?! xoxo

Sponsra oss på Patreon om ni vill. Ni betalar 1$ eller mer när vi släpper ett avsnitt. Patreon.com/vbdfr. Och gå med i vår Facebook-grupp Vad blir det för rap?! Eftersnacket.

Lyssna:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

 Sånger:

 1. Common Sense – I used to love H.E.R.
 2. Dead Prez – ”They” schools
 3. Lil Wayne – Georgia Bush
 4. Rich Boy – Lets get this paper
 5. Lil Baby – the bigger picture
 6. Mustafa – Stay alive
 7. Che Lingo – My block

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

19 kommentarer | “Avsnitt 206! Woke vs Conscious”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. koka skriver:

  Thanks for your helpful information. I have been struggling to find many questions about this issue. I will follow you! happy wheels

 3. usa map skriver:

  This site gives me lots of information. help me a lot. I will visit this website regularly.

 4. usa map skriver:

  Thank you for providing information on this interesting topic. I will update your next articles regularly. Please continue to uphold.
  directions maps

 5. geometry dash skriver:

  Ni som har hört mer än ett avsnitt av VBDFR vet väl att ”woke” eller ”conscious” rap inte riktigt är det första sammankopplar med varken Sanna, Petter eller Hugos musiksmak. Men vi är precis som alla er andra! Vi har haft och har fortfarande ibland perioder och sessioner av att djupt uppskatta musik som är så upplyst att det känns som högskolepoängen tickar in för varje ny textrad. Och sen kan det dyka upp en känsla av skam.

 6. koka skriver:

  Your article is very useful, the content is great, I have read a lot of articles, but for your article, it left me a deep impression, thank you for sharing. moto x3m

 7. If you are looking for a solution to your relaxing time or looking for games that are highly entertaining and have a bit of value for children, then The Impossible Game will be a great choice for you, and completely Free, no need to install any platform for your computer still have the best experience!

 8. We cannot describe the typical appearance of pretty European girls. Because the beauty of these ladies is beyond the standard. Europe has a different climate, cultural characteristics, and diverse peoples. Therefore, you can find a beautiful bride who will become your ideal. Modern selection algorithms will help to find a Scandinavian blonde with blue eyes, a Slavic girl with brown hair and a dazzling smile, or a brunette Greek woman with dark skin. Yes, these women are very different, but they are all charming due to their natural beauty

 9. شحن اثاث من الإمارات الى لبنان بيروت من خلال شركة بي بي سي لخدمات الشحن

 10. افضل شركة شحن اثاث من الامارات الى المغرب بواسطة بي بي سي لخدمات الشحن

 11. Jessica skriver:

  Hej killar; … Jag är Jesica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på samma blogg, så Jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
  Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex -kärlekspartner även efter querel och separering?, Eller så vill du ha en kärlek charm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis online -konsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Du kommer att tacka mig senare.

 12. Jack White skriver:

  Hi! One should buy essay from a reputable freelance company that is charged with responsibility of developing quality essays. Personal factors can also influence a scholar to buy a research paper online this site for instance a scholar can buy essay out of influence from colleagues.

 13. Snake io skriver:

  I feel something thank you!

 14. hallo skriver:

  keep it up, thanks alot

 15. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 16. SAFE TOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 17. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 18. SafeToto.02 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 바카라사이트

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp