I know you know that I made those mistakes maybe once or twice By once or twice I mean maybe a couple a hundred times

6:59 25 Okt 2015

Hej småänglar.

Ja, på min förra blogg så var läsarna mina småänglar så tänker att jag kan fortsätta med det. Ungefär som Beliebers fast änglar istället :) ?

På tal om Justin Beiber, har ni hört denna nya ?? <3<3 Vill gråta vad bra den är! Lyssna 2 gånger, andra gången är man fast!

Får inte in videon här, HJÄLP NÅGON???!!! Här är länken tills vidare: https://www.youtube.com/watch?v=fRh_vgS2dFE

Ska snart på middag så måste blogga i rekordfart! Vill inte komma försent, känns som jag gör mig illa omtyckt!

Idag har varit en sån typisk vara poet i Malmö-dag om de nu finns en sån. Satt på S:t Knuts torg och fikade med en kompis, fråga mig inte ens vad S:t Knuts torg är, är sällan där men det är kutym att fika där. Lukas Moodysson bor där men honom har jag aldrig sett. Har för mig jag läste nån artikel nån gång om nån som såg honom på ICA och blev arg för att han inte köpte ekologiskt. Det skulle jag aldrig bli arg för, för min del kan han köpa vad han vill. Brukar ni köpa ekologiskt? Det är dagens läsarfråga, svara i kommentarsfältet.

Vad skulle ni säga om jag och Elis släppte en liten box med ekologisk frukt som ni kunde på fraktad hem tillsammans med dagens dikt för en överkomlig summa, säg 200 kr?

I vilket fall så fikade vi sen råkade vi möta 2 andra kompisar, eller ja en kompis och hans kompis som för övrigt pluggar till konstnär. Så avundsjuk på det, jag vill också plugga till konstnär! Vi drack vin på Nyhavn på Möllan, så himla underskattat ställe. Tror att alla tror att det är jättedyrt eller bara allmänt borgligt eller nåt, bara för det heter Nyhavn, ungefär som Ers kungliga höghet i hufvudstaden. Men det kostar som vanligt och dom har värmelampor. Enda stället på Möllan som har värmelampor? Weird.. Var i alla fall så trevligt och jag kände livet i mig, att allt är möjligt. Brukar ni också känna så ibland? Vi kom överens om att vi ska flytta till Paris om två år och göra det till en konstnärsstad igen. Vad tror ni om det?

Vad tyckte ni om Elis inlägg här nedan? *jobbar intensivt på läsarkontakten* Jag tyckte det var riktigt intressant att se hur det är på Stockholm Literature, liksom skön känsla att få lite inside information utan att behöva vara där!! Bloggar är så demokratiskt, det är det jag älskar med bloggar. De jämnar ut klasskillnader.

Jag ska också blogga lite om vad som händer på poesiscenen i Malmö, t.ex. på torsdag är det detta: https://www.facebook.com/events/1105018526177598/ som Littosfären Malmö håller i. Det kanske blir kul/intressant kanske inte?? Stay tuned!

1445710818803.40

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG