när elizabeth clark wessel läste en realtidsironiskdystopisk new york-pendang till reagans ”morning in america”-reklam på index (ståendes på ett bord) så åkte hemglassbilen förbi utanför och alla i rummet, inklusive elizabeth clark wessel, tyckte att det var ganska passande

11:10 6 Nov 2015

Skärmavbild 2015-11-06 kl. 10.52.27

folk gillar verkligen poesi, det är kul, när jag var förband åt stjärnan liz (jag är tydligen förband till amerikanska poeter varannan dag? det är min ”nya grej”) så var det fullt med folk i lokalen, från den palestinska poeten och alltid lika trevliga festprissen ghayath almadhoun (i sällskap av athena farrokhzad och lan xu) till yung lean (komplett med ett tennisracket på ryggen), det var ölspons från asahi (om man var poet) och bra stämning i största allmänhet. chap books såldes i ett rasande tempo. sen drog jag till fridhemsplans biljard och hängde med en annan man av ord, ingen mindre än baba stiltz, som kallade mig för sveriges svar på margot wallström.

Skärmavbild 2015-11-06 kl. 10.58.00

 

och här är en dikt som jag läste, under kvällen! helt nyskriven och aktuell, den handlar om nöjesguiden.

 

Skärmavbild 2015-11-06 kl. 11.05.47

 

trevlig helg!

/elis

En kommentar | “när elizabeth clark wessel läste en realtidsironiskdystopisk new york-pendang till reagans ”morning in america”-reklam på index (ståendes på ett bord) så åkte hemglassbilen förbi utanför och alla i rummet, inklusive elizabeth clark wessel, tyckte att det var ganska passande”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg