DEN POETISKA JULKALENDERN: LUCKA 4

6:26 4 Dec 2015

Hej!!!!

Har lite bråttom, försenad till en middag!!! Borde finnas plastflaskor som man kan ha vin i på bussen. Alltså det finns ju genomskinliga typ Colaflaskor men då tycker folk man e en fjortis :) Men jag kanske kan ta en sån som man har  när man tränar. HUR SOM HELST, dagens lucka blir mer kvantitet än kvalitet.

OCH DET ÄR DENNA LÅT+VIDEO!!!!!!

 

 

Såklart en låt som alla redan hört, men ändå är det nästan ingen som lyssnar på den. Man lyssnar på nästan alla andra 90-talshit, typ Cotton eye joe… men denna har man glömt. Jag uppmanar alla DJ:s att spela denna ikväll.

 

Och nu som är DJ:s, här kommer en liten extra bonus till er.. hon sjunger ”supercoole DJ:s!!!!!!!” <3 Älskar det

Sen fortsätter den också så bra:

 

Dolce e Gabbana, Calvin Klein !!!!!!!

 

Så borde poesi va. Med det sagt så kommer Elis snart publicera veckans babe….. GLAD FREDAG ALLIHOPA!!

 

Nöjesguidens klubbguide rekommenderar denna vecka att gå till Golden Shiva i Malmö där en kille som heter Micke Larsson firar sin födelsedag ikväll. Det gör han varje år ungefär som barn firar sin födelsedag på McDonalds, hmm jag var på ett sånt kalas när jag var liten men jag mådde dåligt för jag var enda tjejen. I övrigt är det ett bra minne. Oj nu fastnar jag i sentimental skit. HEJ DÅ !!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg