Front row view from Oslo

6:37 3 Jul 2016

Yesterday was beyond anything I’ve ever experienced and dreamed of. I got front row at Telenor Arena in Oslo and the stage was so close I could touch it. This has not been the case at the stadiums so I’m really thankful for the whole set-up in Norway.

I’m gonna write a proper review later but right now I need to chill. The lack of sleep is real. Here’s a picture bonanza though:

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetScreenshot Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

/Alex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla