Way too much regn och gegga 2016

2:25 14 Aug 2016

Hej blögreadurz! Då var det återigen dags för helgen då Göteborg fylls av stockholmssjuka nöjesguidare som aldrig får nog av att påpeka att tunnelbana går snabbare än spårvagn: 

Way Out West!

Tog med mig min nya kamera (en Lumix G7 för er som undrar, har använt det medföljande objektivet på 18-45mm) (har jag sagt att den är ny, förresten?) och var för en gångs skull otroligt duktig på att komma ihåg att ta bilder. Även på att sätta kameran i näven på andra och be dem ta bilder av mig. Här är jag mysglad efter att ha sett Daniel Norgren.

Lördagens första sällskap! P3-Alexander till höger och kompis-Martin till vänster. Lika mysglada. Cute doe.

Vädret var högst oklart. Varmt och kallt, regnigt och soligt. Mest regnigt. Här är en bild på våra skor innan de blev bruna efter att guds syndaflod drog ner från himlen. En Stockholmskompis skrattade och sa att det alltid är dåligt väder i Göteborg. Nä, sa jag, men det är bara i Göteborg som det kan bli såhär dåligt väder.

Efter första spelningen mötte vi upp Oskar, Johanna och Sonja. Här är vi efter att ha regnjackedansat (det som händer när du bär en regnjacka över din ryggsäck så att du ser ut som Quazimodo och dansar på samma gång) till Jamie XX. Johanna tröttnade på att posea.

Crewbild! En minuts total apati mitt emellan Jamie XX och Seinabo Sey.

Klockan 1845 höll jag BRANDTAL. Om mens. Jag var så jävla nervös. Hade världens sämsta förmiddag, så mycket ångest att jag bara ville in, få det överstökat, åka hem och gråta i kudden resten av dagen. Den nivån. Men talet gick bra! Publiken var snälla, intresserade och engagerade! Och min fetångest lättade och jag hade kul resten av kvällen! Love you!!!

Sen såg vi Seinabo. Älskar hur hon använder sin plattform för att sprida Black Lives Matter. Fan, fler artister borde ta politisk ställning för mänskliga rättigheter. Just putting it out there.

Selfieception. Varför blir allting roligare när det är dubbelt? Varför är [valfritt ord]-ception alltid fniss-worthy?

Oooooch sista bilden innan vi såg Sia (från 200 meters håll med 30 000 bakhuvuden ivägen) samt åkte till Bananpiren, såg Ana Diaz och förenades med 300 andra i total, synkroniserat studsande eufori under Nästan Där: crewbild 2.0 efter att ha fått sällskap av twitter-Philip och P3-Emma.

Som Johanna skrev på instagram: Bae Out West. Nu ska jag hänga med mormor och morfar. Imorgon bitti åker jag tillbaka till Stockholm. Tack för helgen, bästkusten! Vi ses snart igen.

7 kommentarer | “Way too much regn och gegga 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amanda skriver:

    Hej Clara! Vilken jättefin skinnjacka du har på första bilden!! Varifrån är den? :) kram

    1. Clara Henry skriver:

      Heej Amanda, tack så mycket, visst är den!! Den köpte jag från asos. Kram!

  2. Jasmine skriver:

    Good job on the talk! I bet you did amazing, it looks like such a fun night!

    1. Clara Henry skriver:

      Thanks Jasmine! It was the best!

  3. Selma skriver:

    Älskar känslan när man inser att du postat ett nytt blogginlägg. <3

  4. ellenlundis skriver:

    Va trevligt ni hade det :) Fina foton däremot!

  5. Lova skriver:

    Ahh, vart kommer din svarta polo ifrån?? Så snygg :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp