Ett vackert porträtt av mig och flubber

11:03 12 Aug 2016

FREDAG!!! Jag har hittat tillbaka till skoltänket.  Jag behöver inte jobba helg. Jag fattar varför fredagar är nice. Det bästa med 9-17-jobb är fredagarna.

Idag ska vi ha femkamp i radion. LOL. Älskar det. Ska utmana min radiokollega Athena Afshari (som är med i Tampodden, förresten!) i blivande OS-grenar som två varv runt gården, ägg på sked och grodhopp. Sen har jag bara fem dagar kvar på P3. Fem! Tio timmars sändning, innan vi är uppe i totalt 100 timmar den här sommaren! HUR SJUKT! Det är helt galet. Ska bli sååå skönt att vara ledig i tre veckor sen.

Firar näst sista fredagen med att åka ner till Göteborg direkt efter sändning. Detta händer ju:

WOWTALKS_Instagram-Clara-Henry

Jag pratar på Way Out West!!!! Festivalen har någon ny scen i år, Wow Talks, och jag ska hålla ett brandtal klockan 18:45. Tio minuter långt. Vet inte vad jag ska prata om än. Antagligen mens. Får plita ihop något på tåget.

Minns ni förresten mig för typ tre år sedan? När jag inte kunde göra en vlogg utan att ha ett ordagrant manus? Nu sitter jag här, ett dygn innan jag ska brandtala på en fecken festivalscen, och rycker på axlarna och tänker att det löser sig. Jag vet inte om jag blivit mer trygg och erfaren, eller bara mer korkad.

Nu behöver jag fortsätta förbereda lite radio, men ses vi på bästkusten eller?

tacohej

3 kommentarer | “Ett vackert porträtt av mig och flubber”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Embla skriver:

    Självklart! vi ses :D

  2. Andreas skriver:

    Prinsessan madeleine

  3. ellenlundis skriver:

    Fin foto på dej Clara! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg