Svarar på era frågjävlar ännu en gång

06:55 2016-06-13

Sara: Grymt! Varifrån kommer linnet?

SVAR: Det är från h&m!

 

Ida: Älskade HP!!!!! Du är min IRL inspo här i livet, därför var jag bara tvungen att testa Brun utan sol-produkten som du tipsade om i våras(?) cocoa Brown 1 hour tan. Hittade den på rusta för typ 80 spänn?? Kändes billigt??

Nåväl, har du några tips på hur denna kan appliceras, användas el dyl? Använd gärna detta betygssystem när du ändå är i farten!

Puss och Kram
Idiz

SVAR: Hej min BUS-vän! Jag applicerar med en sån där skumgummi-handske som samma märke säljer, men finns nog att köpa lite varstans. Applicerar Busen på kvällen – är noga med att dra några extra gånger och liksom ”gnugga ut” så att det inte blir några kanter osv, sover i pyjamas – och duschar utan tvål på morgonen. Då brukar resultatet bli p e r f e k t.

 

Anna: Hur började du? Hade du lust eller tvingade du dig själv och lusten kom sen? jag tycker träning är, på riktigt, det tråkigaste jag vet, var dock väldigt aktiv som liten med flera sporter och har kört gym osv i kortare perioder, men alltid lika trist tkr jag.

SVAR: Jag började superlungt. Hade väl ”sådär” lust, men tänkte att allt jag gör aktivt med kroppen är bra. Oavsett om det är 1 km på ett löpband eller plankan i 10 sekunder. För så ÄR det ju faktiskt.

Och just den tanken håller jag fast vid fortfarande, att allt jag gör för min kropp i form av rörelse är ju …bra. Det ska inte vara kravfyllt eller resultatbaserat, MEN när jag väl började känna att min kondis var bättre och att jag fick bättre resultat i springandet – ja, då blev ju det en motivation i sig.

Men det finns ju fortfarande veckor där jag orkar springa typ 2 kilometer och absolut inget mer. Men det är ju ändå schysst mot min kropp och psyke att jag orkar göra någonting, jag tänker inte vara hård mot mig själv för att jag inte orkar träna så mycket som nån någon gång har sagt att man ”borde”.

Och just ja! Tv-programmet ”Träna med Kalle” hjälpte mig också med motivationen.

 

Emma: Hanna. Var skjutton har du köpt din fina matta? eller vad kallas den typen av matta iaf, letar och letar efter nått liknande utan framgång…

SVAR: Tack! Om jag skulle få en krona varje gång någon frågar detta ja då skulle jag….. ha kanske 200 kronor iaf? Men matten är från Ruugs.se för 5 år sen typ hihi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg