Helgen som gick dårå

21:54 2016-06-12

Bild 2016-06-12 kl. 21.44

HEJ ÄLSKADE NI

Ja, jag älskar er fortfarande trots att ni inte kommenterat mitt förra inlägg. Kunde väl i alla fall skrivit ”vilken härlig lördagsmorgon Master!”. Jaja, kanske ställer för höga krav.

Här kommer jag och bjuder på en klassisk webcambild där jag matchar mitt rödvin? Tänkte berätta om min helg.

För den har varit UNDERBAR. Av vilken anledning då? Jo, jag har tagit hand om mig själv. På fredagen gjorde jag som sagt yoga framför teven, sen gick och la mig(!).

Vaknade pigg på lördagen och bara ”mojsade” omkring hemma och ute på stan. Drack vinlunch med Johanna och köpte världens finaste klänning på Zara (en klänning som en läsare hittade åt mig i butiken!!!! sån stjärna!!!!!<3) (bild kommer snart).

Sen DJ:a på bröllop på kvällen där jag drack typ 1 drink för att hålla mig i vettigt skick.

Och idag då? Började dagen med ordentliga pms-irritations-känslor, men bestämde mig för att inte följa vågen av dem och istället bara låtsas vara glad. Fixat och donat i lägenheten, gjort lite mer yoga framför teven.

Och varit med Anton. Blivit påmind om hur han liksom förgyller hela mitt liv med sin gulliga lilla uppsyn och trygghet. Såhär 11 år in är det ändå fint att vilja grina pga att man har en sån.

Jahapp, det var allt för nu. Ska nu kolla på superfront efter en fint ”kombo” till vår hallmöbel. Tänkte först köra mässing och typ blått, men insåg att vi inte bor på fartyget Freja :-)))))

10 kommentarer | “Helgen som gick dårå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Master! Vad gör du för yoga? Jag vill yoga mer hemma (för tycker jag är för ful för att träna yoga på studio med alla söta, smala yogatjejer), men allt jag gör är typ solhälsningar för kommer knappt ihåg mer när jag väl står där på min matta haha. Har du något program du kör eller kollar du på videos på youtube? Kan du inte tipsa?
    Mvh en som gärna vill bli smal och fin nog att kunna yoga med yogatjejerna.
    Ps, du är bäst<3

    1. MK skriver:

      Sök efter Yoga with Adriene på youtube, mitt tips är att börja med någon av hennes beginners-videos. Sen kan du se hennes ”foundations of yoga”-serie där hon genomförligt går igenom olika ställningar. Yoga på <3

      1. Hanapee skriver:

        Ja! Den jag också kör! Hon är FANTASTISK och jag är typ nykär hihi

    2. Malin skriver:

      Till Elin: inte behöver du vara smal för att gå på en yoga-klass! Det finns människor i alla former där. Min yogalärare brukar alltid säga att yoga inte är en tävling och man ska inte jämföra sig med andra, det hjälpte mig och jag hoppas det kan ge dig mod att prova :) kram

    3. Sanna skriver:

      Jag tycker att appen yoga studio är väldigt bra! Och man behöver inte vara smal för att gå på yoga, men jag kan förstå känslan ändå.. Men hälsar att min inneboende är långt ifrån smal och hon sparkar rumpa gällande yoga! Men till en början är det kanske skönt att komma igång hemma, och få lite mer koll, jag gjorde så, men av andra skäl.

  2. E skriver:

    Hanna, du behövde en klänning lika mycket som en alkis behöver sprit.

    Satsa dina pengar på att hjälpa andra istället för att hjälpa dig själv och låssas som du hjälper andra.

    1. Hanapee skriver:

      Inte för att vara den som är den, men en alkis behöver väl verkligen sprit?

      Men MVG+ för rolig liknelse.

      Kram!

  3. kajsa skriver:

    hahahah omg ”E”. gu vilken samhællsgærning hen gør genom att skamma dig nær du køper en klænning!!! 100 pk-poæng!! tur att vi har medborgare med sånt civilkurage som vågar SÆGA IFRÅN nær en tjej køper en klænning!! pju.
    en stor ~frivillig styrkekram~ hanna och hoppas du kan ta tag i ditt beroende<3<3

  4. Sophie skriver:

    Snygg klänning! Låter som en idealisk helg. Jag hejar för mer inredning och mode i blöggen, måste ju se hur du inreder och klär dig för att kunna kopiera ;)))

  5. Linnea skriver:

    Vilken fin helg du verkar ha! ?? och haaaarregud köp så många klänningar du vill!! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg