MBFW DAG 1

10:45 27 Jan 2014

Godmorgon.

Idag drar Stockholms modevecka och min modepsykos igång. Förutom att jag kommer att behöva solglasögon för att inte bländas av alla de vita streck som varje säsong stolpar fram, kommer jag såklart att få se sjukt mycket mode, vilket är det jag ska fokusera på och förse er med.

Veckans absolut första visning är Whyred, som garanterat kommer att öppna starkt. Whyreds kollektioner brukar inte vara någonting som gör mig våt i modebrallan men de håller alltid hög nivå. De brukar förnya sig lite varje säsong samtidigt som de håller fast vid sin enkla och bestämda Whyred-look. Sedan kommer bla. Stylein, Hernández Cornet, Carin Wester och Ann-Sofie Back att under dagen visa vad de har att erbjuda denna säsong. Ann-Sofie Back är ett geni, jag kan inte säga någonting annat. Vad gäller Back-visningen ser jag fram emot, inte bara hur kollektionen kommer att se ut, utan hur den kommer att presenteras. Hennes visningar brukar vara de mest underhållande och jag förväntar mig (i år igen) genialisk visningsmusik från Erik Haal i kombination med en helt briljant kollektion som definitivt kan tänkas göra mig lite upphetsad.

Vi kanske också kommer att få se några nya ansikten på frontrow som blir värda att dokumentera, vem vet? Parisa har lagt sin röst på att allas vår favorit-Paradise Hotel-modell Samir dyker upp och jag är beredd att satsa pengar på att han sitter och gnistrar med ögonen på ungefär varenda visning idag, imorgon och i övermorgon. Fråga mig inte varför men jag är också rätt inställd på att vi kommer att få se Annie Lööf sittandes på frontrow, hela jag känner verkligen det väldigt starkt.

Jag återkommer med lite tankar om visningarna och vidare frontrow-spekulationer – tills dess:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG