Moschino A/W14

3:00 24 Feb 2014

Och så en visning till från Milanos modevecka. En som verkligen håller min standard (alltså lekplatsfärgkombinationer och loggor).

Det här var Jeremy Scotts första kollektion för Moschino. Det var en utsökt kombination av skräpmat och skräpkultur- vilket är rätt väntat av Jeremy Scott, men väldigt oväntat att det skulle kunna vara som klippt och skuret för Moschino. Genialiskt. Jag har SÅ många gånger tänkt att jag vill drapera mig själv i moschinobälten- men nu behöver jag inte fundera över sådana omständigheter mer, gissa vem som redan har fixat det åt mig? Jeremy Scott: stanna på Moschino förevigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg