Lite information om Casa Cava

7:21 17 Jun 2014

Ni kanske undrar vad som hände med Casa Cava? De där intervjuerna som jag bestämde mig för att göra med folk som inspirerar mig stilmässigt eller har en intressant relation till mode. De där intervjuerna där folket fick komma hem till mig för att diskutera mode och dricka Cava. Ni kanske sitter hemma om dagarna nervöst bitandes på naglarna och befarar att jag helt glömt bort det eller tagit död på det? Frukta inte, för så är inte fallet! Casa Cava kommer tillbaka i höst!

Jag har av olika anledningar haft lite svårt att bjuda hem folk till mitt hem de senaste månaderna och har därför varit tvungen att ta ett litet Casa Cava-uppehåll, men i höst kommer det som sagt tillbaka. Jag har lite spännande människor inplanerade som ska få bli dränkta i Cava och dela med sig av sina allra personligaste moderelaterade tankar. Det kanske till och med dyker upp något Casa Cava från en solig balkong i sommar, vi får se. Men ni får garanterat en ny intervju att kasta er över i höst och jag får en ursäkt att återigen dricka Cava lite för ofta, som jag är så bra på. 

Om ni har CC-abstinens kan ni läsa de tidigare intervjuerna här, här, här, här och här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp