Marilyn Manson på omslaget av Paper Magazine

9:12 12 Feb 2015

Goth-ikonen Marilyn Manson, som jag tror att ungefär 90% av jordens befolkning får en hel del creeps av, har fått äran att (efter Kim K’s omtalade omslag) pryda det senaste numret av Paper Magazine som är fotograferat av ingen mindre än ärkepervot Terry Richardson. Alltså kom detta omslag till av en riktigt härlig liten manskombination. Inte helt oväntat är de tydligen vänner privat…

Den enda relationen jag har till omslagspersonen i fråga är när jag oväntat kommenterade hans utseende. Denna utseendekommentar skedde när jag var på en mycket oklar date(?) med två pretentiösa överklass-snubbar. De två Oscar Jacobson-klädda snubbarna satt och diskuterade Marilyn Mansons bok “The Long Hard Road Out of Hell” från 1998. Jag, helt ointresserad, satt knäpptyst i ungefär fem minuter vilket resulterade i att jag fick enorma intelligenskomplex och kände att jag bara MÅSTE bidra till konversationen. Därav kläckte jag ur mig “Marilyn Manson är rätt söt utan smink” vilket inte ens stämmer, han är nästan ännu obehagligare utan smink.

Men jaja, även om han nu skulle vara ”söt” utan smink så spelar det ingen roll när en beskådar detta omslag, vilket han har en hel del spackel på och ser obehagligare ut än nånsin- tack vare det där perversa leendet.

Nedan följer fler bilder på herr Manson tillhörande omslaget:

Marilyn Manson plus pappa Manson(!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp