Cheap Monday FW17

4:31 4 Apr 2017

Happy pressvecka!

Eftersom att Cheap Monday inte visar under modeveckan längre (*silent tears*) blir det till att kolla/peta på deras kollektioner under pressveckan istället. So I did. Igår.

Det känns som att jag alltid säger det här när jag säger något om Cheap Monday. Eller jag vet att jag alltid säger det här. Men, skitsamma. Jag känner det varje gång och vill säga det varje gång- Cheap Monday får mig att vilja vara tonåring igen. Jag vill leva den tonårsdrömmen de målar upp. Den där lyckliga lättsamma punkigheten. Peka finger åt sina föräldrar (som en ändå är beroende av, älskar, och kan komma hem till varje dag) och dricka trefemmor i vitabergsparken med sitt tuffa gäng. Känna sig vuxen men utan ansvar. Underbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp