Att föregå med gott exempel..

14:43 25 Mar 2016


Medan Tyra är en av många ryttare som ridit utan hjälm trots att hon har massor av följare som har henne som sin förebild så föregår Englas dotter Jolie med gott exempel och visar i bloggen att hon minsann rider med både hjälm och säkerhetsväst – precis som man ska om man är rädd om sig.

Bra där, Jolie! Så ska det se ut!

4 kommentarer | “Att föregå med gott exempel..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Tyra verkar ha fått nytt liv nu när det gäller att kränga handelsvaror på Gothenburg Horse Show.
    Hon fullständigt sprutar ut sig inlägg i olika kanaler så jag är faktiskt rädd att hon ska bränna ut sig och hamna på rehab närmaste månaderna.
    Jag har inte sett att hon skrivit något mera om advokaternas kamp om hennes företag. Kanske har hon löst tvisten och kan gå vidare med försäljningen av ridtajts (ridtights?) mm som den östgötaknalle hon är?

  2. L skriver:

    Kan inte du göra ett inlägg om alla hästar Tyra ägt? Har inte läst hennes blogg så troget på ett par år nu men ett tag så var det en ny häst varje gång jag tittade in sådär var tredje månad typ.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg