Idag öppnar DMretro i MoS.

15:23 25 Mar 2016

Vad köar folk för?
Inte delar väl DennisM ut någonting gratis?
Här är två bilder från dagens öpnnande av Dennis tredje butik fylld med kinesiska skitplagg.
Grattis… 🙂

14 kommentarer | “Idag öppnar DMretro i MoS.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Antonia skriver:

    Men om det är kö måste det väl vara något fint de köar för?
    Lite som att det finns en tunna med guld där regnbågen slutar tänker jag…

    1. E skriver:

      Eller en tunna skit som folk trott är guld.

  2. N skriver:

    Nu har jag inte kollat upp hur mycket han tjänar eller så..men hats off to the scammer som lyckas med att tjäna pengar på folks inability att googla.

    1. H skriver:

      +1!

      Var även in på hans hemsida där jag tycker att hans (egen designade??) klockor påminner väldigt mycket om Daniel Wellington (DW)…

      1. Cajsa skriver:

        Det sjuka är ju att han dessutom säljer den för exakt samma pris som DW, 995 spänn. Hahaha ah vilken väljer man

  3. Malin skriver:

    Har Du fått nån respons från DennisM?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Inte ett ord.. det hade ju varit underbart om han skulle försöka förklara hur han kan lägga på 3000% på en vara till exempel..

      1. Malin skriver:

        Verkligen!!!

  4. L skriver:

    Detta är för mig ett SÅ otroligt märkligt fenomen. Är DMretro så pass framgångsrikt? Är det verkligen något att köa för. Bryr sig folk överhuvudtaget om Dennis nu för tiden? Jag har visserligen aldrig läst hans blogg, vet att jag besökt den några ggr när han blev bff med alla bloggare på den gamla goda tiden.

  5. Sb skriver:

    Tycker att det är lite komiskt namn på hans företag. Från början inriktade han sig enbart på Att sälja typ vintage kläder. Lite unikt sådär. Sen började han blanda in nitbh’arna och så fortsatte det.. Att han ens använder samma namn fortfarande?

  6. Anna skriver:

    Tråkigt att se att ingen verkar kunna glädjas åt att det går bra för DennisM istället för att försöka ‘avslöja’ att hans kläder kan köpas billigare online (tror alla har fattat det vid det här laget, ändå kan han öppna en butik i MoS så något rätt måste han ju göra). Visst, han har gjort sjukt mycket helt oförståeliga, tråkiga saker men att DMretro har lyckats väldigt bra går ju inte att förneka. Det blir en sådan tråkig ton när varje inlägg om DennisM är negativt. Trist.

    1. E skriver:

      Inte konstigt att folk är negativa när han mer eller mindre lurar folk. Alla vet inte att han tar sjuka överpriser på ”sina” kläder.

      1. Antonia skriver:

        Fast det finns ”fina” butiker som tar 500 spänn för en t-shirt som är ”värd” max 29 kr om man ser till tyg och arbete enbart.
        Kanske man ska brännmärka sådana affärer också som tar ”hutlösa överpriser”?
        Det går ju faktiskt att få tag på billiga t-shirts även med något känt märke påtryckt så egentligen är det bedrägeri att sälja dem dyrt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg