Dessies ego i egen hög person..

17:38 20 Mar 2016


dessiesmyckesmycke

Nä, Dessie – vet du vad som ÄR såååå gulligt?
Att du tror att några örhängen blir populära för att du har på dig dem på någon gala dit ingen av de största bloggarna ens längre sätter sin fot.
Det ÄR gulligt!!

Om Alicia Vikander hade på sig dem på röda mattan – eventuellt – men att du har dem på dig?
Mjaaa….kanske dags att äta en bit humble pie? Extra grädde..

20 kommentarer | “Dessies ego i egen hög person..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bella skriver:

    Hon kallar de ”galan” också som att man direkt ska fatta att det är Finest.. Asså hade ingen aning om att hon hade dessa örhängen då ? Och även om jag visste det, couldn’t påverka mig less

  2. V. skriver:

    Galen hybris. Det som också är lite gulligt är att hon försöker slå i sina läsare att hon snodde ihop ett gäng hembakade croissanter en morgon. Detta är alltså samma människa som bjuder på Maraboukakor till fika, och tycker att det är lite lyx att värma på dessa…

    1. Bella skriver:

      Ser ut som hon köpt på pressbyrån och sen värmt upp dom hemma i ugnen men råkat bränna dom hahah

      1. Hj skriver:

        Min första kommentar som jag raderar men fler än en har reagerat.
        Hj – skärpning!

      2. J skriver:

        Bloggbevakning! Jag hoppas att du kommer granska kommentarer (åtminstone i efterhand) och tar bort helt genomelaka kommentarer likt den ”Hj” skrev!! Hade någon skrivit så om mig så hade jag gått under.

      3. I. skriver:

        Hj:s kommentar var väldigt elak, jag hoppas också att du tar bort bort den!

      4. Hj skriver:

        Dessie ljuger och mörkar för jämnan och det kommenterar folk regelbundet. Jag var kanske lite för rättfram för er men det är bra, då vet jag var er gräns går. Att garva åt någons countouring fails går bra, men att påpeka att någon annan regelbundet ljuger och mörkar var tydligen för mycket.

  3. C skriver:

    Haha vad tycker ni om Isabelle Strömbergs sminkning i hennes senaste selfie-inlägg? Contouring känns inte som hennes starka sida direkt…

    1. A skriver:

      Hela hon är lite skrämmande, så mycket olika fejkgrejer och retuschering(?) . Är hon fortfarande en verklig människa eller nån sorts hybrid?

    2. Hanna skriver:

      Hahaha, gick in och kollade nu, tack för ett gott skratt 🙂

    3. Emma skriver:

      Vad är grejjen med Isabelle egentligen? Vad gör hon på dagarna? Hur tjänar hon pengar? Hon verkar äta mat och dricka sprit och hänga med sin kille som ser ut som tretton och måla graffiti..

      1. Cajsa skriver:

        OMFG anledningen till varför jag håller mig undan contouring. I ett mörkt rum ser det bra ut men försöket att måla dit ansiktsdragen blir rätt obvious i normalt ljus, blir sällan bra och ser dirty ut.

  4. Fridu skriver:

    Angår inte inlägget men tror du att Gabriella Joss köpt följare på instagram? Hon har nämligen 171k följare och får inte mer än 5000 – 6000 likes på bilderna.

    Hur många av de övriga bloggarena tror du att köpt följare?

    1. Frida skriver:

      Svarar som jag gjorda på SB. Tror du seriöst alla följare trycker like hela tiden? Nej. Dessie har ca 70k följare, ändå bara 500-1000 likes, köper hon också sina följare då? Blick? Över miljonen följare, ”bara” 20k likes. Sen har vi Paow, 190k följare, 2000 likes? Kan gå in på flera andra som har samma följarantal som Gabriella, de har ungefär lika många likes på sina bilder.

      Så nej.

  5. Cajsa skriver:

    Förstår inte vad människor gör inne på en skvallerblogg om de inte tål att läsa om kritik om bloggarna. Då har ni kommit till fel ställe, vänd er till bloggarna direkt om ni köper allt de skriver. Tycker inte att du ska börja rensa i kommentarsfältet.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nej, det har du helt rätt i.
      Folk får stå för det dom skriver helt enkelt.

  6. fsk skriver:

    Vet att det var snack om hon Gabriella Joss, att deras bil var leasad.
    De bor i en hyres ifall det är intressant. Tänkte eftersom hon inte vill framställa det som så (här svarar hon på alla frågor utom om nya lgh är en hyres t.ex. http://gabriellajoss.forme.se/sida_47.html)
    Hyran är på 10k för en trea.
    http://www.bostaden.umea.se/default.aspx?id=7454

    1. Sof skriver:

      Hon har aldrig förnekat att det skulle vara en hyres? Hon skrev ju om att de hade lite ”problem” i början av flytten då de inte hade något förråd då de trodde det alltid ingick när man hyrde.

  7. Maria skriver:

    Är trött på vissa bloggare som bara visar yta o tjänar pengar jag skiter i deras liv o vill ej bidra med mer pengar o inget får man tillbaks nej fy!!!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg