Moster Kenza..

12:56 20 Mar 2016

KenzaZouiten_fredag-2
Kenza är iväg och hänger med sin syster och syskonbarn i Malmö i helgen och är väldigt frikostig med bilder måste jag säga.

Det är inte alla gånger hon varit det men jag måste säga att det här nog är mina favoritinlägg från henne.
Kenza som vanlig person liksom..

Man kan bli ganska mätt på Chanelväskor – trots att de hängt med till Malmö – modellbilder och annat som bara skriker yta!, yta!, yta! men detta visar en annan sida av Kenza.

Jag gillar människo-Kenza helt enkelt!
Vad tycker ni? Modell-Kenza eller människo-Kenza?

7 kommentarer | “Moster Kenza..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. V skriver:

    Blondinbella har varit med i en podcast där hon bl.a berättar att hon har blivit sexuellt trakasserad. Finns på GP och aftonb 🙂

  2. Sassa skriver:

    Japp, flera, flera år sedan, när hon var på semster. Hon har skrivit ganska mycket om det.

  3. Antonia skriver:

    80% av Kenzas blogg är en katalog för IvyRevel. Resterande 20% är bilder från hotell där Kenza poserar i bikini, dagens outfit när hon för stunden inte enbart bär IvyRevel samt bilder på restaurangmat.
    Kenzas blogg är intill tråkighet opersonlig. Säkert är det ett medvetet val för med så många läsare i många länder kan det vara svårt att berätta personliga saker som uppfattas på rätt sätt av alla läsare.

  4. Nat skriver:

    Kenzas blogg är typ den enda som jag inte läser och inte har läst på säkert minst 5 år. Jag är imponerad av hennes framgång och jag tycker att hon är extremt vacker men hon är så otroligt ointressant på något sätt. Hon är som en tv-serie som man kan missa några månaders avsnitt och sedan se ett och det är som att ingenting har hänt däremellan. Hon är bara så himla torr på nåt sätt.

    1. Nat skriver:

      *den enda av de större bloggarna då.

    2. Lul skriver:

      Såååå sant! Så trist personlighet. Känns otroligt torr, på något sätt. Torr och trist.

  5. Helt rätt! skriver:

    Jag håller med! Jag vill se fler bloggare som vågar gå ur sina ramar och sluta göra allt för att få följare, likes eller status. Jag vill att fler kändisar gör som Essena o’neil och inte gör sig för någon annan än sig själv, och står för det. Inget mer ytligt, speciellt i den tid vi lever i nu!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg