Hon är nästan lite omänsklig den där Rylén.

16:32 19 Mar 2016

rylen
Cornelia Rylén skriver ett inlägg om sina dagar och tydligen har hon 9 hästar som hon rider under en och samma dag.
Hon berättar även att hon haft en häst-kiropraktor som behandlat hennes hästar och helt plöstligt känner jag mig helt som hemma.

Efter min härliga olycka i USA så har ju min rehabiliteringar handlar väldigt mycket om manuell behandling eftersom jag får dysfuktioner, framför allt i bäcken och rygg – dysfuktion = låsning.
Min sjukgymnast får ibland häva sig på mig med ALL sin kroppsvikt för att få en bäckendysfuktion att släppa – HUR TUSAN GÖR MAN PÅ EN HÄST?

En häst är ju SÅ mycket större och med SÅ mycket starkare låsningar ect. Hur GÖR man? Använder man sig av nån typ av hävstångseffekt för att få det att släppa?

Också – hur hinner Cornelia rida 9 hästar och ha 2 privatlektioner på en dag när Tyra knappt hann med 2 hästar?
Är det så enkelt att allt handlar allt om planering?

Och är hon övermänsklig, den där Cornelia? 9 hästar? Hennes röv måste ju vara hård som sten och den benmuskler som en pytonorm.
Jeeez!

En kommentar | “Hon är nästan lite omänsklig den där Rylén.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Du ska nog inte jämföra med Tyra, det är snarare hon som är ett stort undantag.
    Det är helt normalt att rida så många hästar när man har det som yrke, de flesta ligger nog mellan 8-12 hästar per dag. Dessutom sköter de om hästarna, administrerar och har elever, inget konstigt med det.
    Vanliga hobbyryttare som rider och tävlar på mellannivå har ofta 1-3 hästar som de sköter helt själva och rider/tränar/tävlar och också ett 7-16-jobb alt. skola.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg