Kan någon skaffa Dessie en kartbok?

19:39 19 Mar 2016

dessie

dess

Nej, men hon måste ju skämta?
Hon KAN ju inte på allvar tro att Paris och Milano är länder?
Landet Paris och landet Milano?
Min hjärna blöder…

This is what happens when you don’t go to school kids.
Men Dessie är ju inte helt värdelös i det här inlägget om geografi – hon kan ju användas som ett dåligt exempel.

12 kommentarer | “Kan någon skaffa Dessie en kartbok?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hannah skriver:

    Men hon benämner ju Paris ”stad” flera gånger..? Förstår inte vad du menar.

    1. E skriver:

      Hennes svar på en kommentar. Typ högst upp.

    2. Bloggbevakning skriver:

      Hon har förmodligen ändrat sitt inlägg efter att hon outats som totalt obildad.. 🙂

  2. Isa skriver:

    Haha jisses. Älskar att du lägger märke till alla smådetaljer! ❤️??

  3. Daniel skriver:

    En del är verkligen hopplös när det gäller geografi, citat från en bekant som satt och kollade på jobbannonser och plötsligt vräker ur sig ”I vilket land ligger London??”

  4. Daniel skriver:

    Så känns som att hon är den typ att hon känner nog bara till ett par städer i respektive land, Italien är nog enbart Rom och Milano, Frankrike är nog bara Paris, Storbritannien är nog London och så vidare. Skulle vara intressant att få fråga en sån sak som, ”räkna upp 6 städer i X” för att se betänketiden etc. 🙂

  5. emms skriver:

    Det är ju ett av hennes svar på kommentar som är roligast:

    DESSIE
    9 TIMMAR SEDAN
    Ja, men vi alla har olika åsikter. Om man jämför Sverige med krigsdrabbade länder så är ju naturligtvis Sverige otroligt bra. Men jag ser andra länder så mycket bättre och hade hellre velat bo dom, tex Milano, eller Paris =)

  6. Hj skriver:

    Hennes enda kriterium på ”bra länder” verkar vara att hon ska kunna köpa lyxprylar billigt. Men vad kan man förvänta sig av en så märkeskåt brud. Hon la just upp ett ”humblebrag” bild på sin Insta om ”my Yeezys are to big”. Fulaste jympadojjorna någonsin men en kändis har ju designat dem och så är de dyra så Dessan måste ju ha dem…

    1. Sassa skriver:

      Kan de vara köpta på Aliexpress, för några hundra? Annars brukar man väl inte köpa för stora skor. Väl? Storlekarna på Ali varierar en hel del.

  7. Lee skriver:

    såg det där, herregud, man vill ju bara gråta… Och när hon skrev om att man får se en mer ”privat” sida av henne på snapchat, det är BARA filmer när hon sjunger i bilen och håller i sin tofs (bra printscreen för dig), eller videos på hennes fötter när hon går. OH, jag känner mig så NÄRA Dessie nu när jag fått lära känna henne… Zzzz

  8. Frida skriver:

    Hahahaha alltså… hennes kommentarsfält <3

  9. Cornelia skriver:

    Jag gillar inte att klaga men känns också så oerhört obildat att säga att man hellre bor i Spanien eller Frankrike än Sverige. KOM IGEN! Antagligen är det bara för att städerna är fina och känns ”lyxiga” då både Spanien och Frankrike är näst i kön att rasa samman som Grekland. Dessutom vill väl Dessis profilera sig som antirasist och Frankrike har ju enorma problem med främlingsfientlighet!!

    Får nästan dåligt samvete att jag skriver den här kommentaren men bestämmer mig för att se det som lite ”samhällstjänst” att påminna om att varken Spanien eller Frankrike är så ”bra” som dom verkar.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG