Image tar aldrig semester.

14:49 11 Mar 2016

16 kommentarer | “Image tar aldrig semester.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Uppenbarligen vet hon inte hur ångest känns för har med det tar man fan inga selfies. Tönt.

    1. Anna skriver:

      +1 från en annan Anna

    2. Veronica skriver:

      Vet Therese inte om hur ångest känns? Oj, bara för man tar en bild så betyder det inte att man inte vet. Du vet inte hur hon lever sitt liv eller vad hon går igenom.

    3. Sanna skriver:

      Misstänker att bilden är tagen en annan dag.

    4. rebecca skriver:

      Therese är diagnoserad med panikångest, ätit medicin mot det i flera år, gjort ett flertal videos där hon både berättar om det samt visat sig i vloggar under sina ångestattacker för att hon tycker det hjälper att prata med kameran ibland. Du kanske inte ska uttala dig efter att ha sett endast en post om det, och som någon annan skrev så är det mycket möjligt att bilden dessutom är tagen en annan dag.

    5. S skriver:

      Men jag har seriöst åkt och handlat full för jag har ångest för… folk tror jag. Vården vet inte riktigt och bryr sig inte. Tog selfies i väntan på bussen. Ganska fula men ändå… men ok, jag skulle inte klara av att ta selfies när jag ligger på golvet och hyperventilerar.

  2. Y skriver:

    Tyra skrev ett långt inlägg om att det kanske är slutet för bloggen och att hon inte längre vill dela med sig av sitt privatliv.. Men var det inte detta som var tanken när hon stängde ner bloggen för ett år sedan?

    1. E skriver:

      Hon säger mycket och lite. Hon borde kanske söka hjälp för sitt bloggberoende.

  3. Denise skriver:

    Gillar verkligen Thereses videos jättemycket men hon pratat ständigt om hur mycket ångest hon har osv, och kan inte hjälpa att tänka på att hon kanske tänker FÖR mycket på det?
    Vet inte själv hur det är att ha det, nej, men både min mamma och min syster har panikångest och jag har aldrig någonsin sett någon av dom bli så ”hysterisk” över det som Therese.

    Kan ju också bli värre för henne eftersom att hon slutat äta sina antidepressiva, minns att hon sa i någon vlogg att hon åt dom när hon var ihop med Anders men slutade efter 2 år.

  4. Anna skriver:

    Har du något emot Therese eller? Känns dom att varje inlägg du skriver om henne så pikar du henne..

    1. Sanna skriver:

      Lite kul att såna här kommentarer aldrig kommer på personer som Tyra/Paow/Dessie osv. Är det inte okej att inte tycka att allt med Therese är puttinuttigt?

  5. 666 skriver:

    Någon här uppe skrev att ”Therese är diagnostiserad med panikångest, ätit medicin mot det i flera år”, inte sant. Therese har själv sagt i några av sina videos att hon INTE har diagnos på att hon har panikångest, samma med depression. Hon har ej ätit medicin för panikångest utan för depression.
    Grejen med Therese är att hon framstår som om hon har typ all möjlig diagnos vilket hon ej har. Hon säger endast att hon har panikångest, men det står ingenstans på papper att hon har.

    1. Veronica skriver:

      Hon går på möten för att behandla sin panikångest.

  6. Emma skriver:

    Jag tror också bilden är tagen i ett annat sammanhang.

    Däremot tycker jag det är väldigt tråkigt med så pass mycket negativa inlägg om Therese, till skillnad från till exempel Kissie som är den absolut sämsta förebilden någonsin (men antar att det bara skrivs positivt om henne eftersom hon länkade din blogg). En person som vänder kappan efter vinden, säger att hon är emot djurplågeri men gärna samarbetar och länkar jackor där fåglar har fått fjädrarna brutalt bortrivna. Det enda som betyder något är hennes utseende och hon försöker plocka billiga poäng genom att posta blodiga trosor osv för klick. Men eftersom hon har skött sig sista året verkar man ha glömt bort allt fruktansvärt och vidrigt hon skrivit och gjort genom åren.

    Therese har ju somsagt en youtubekanal där hon ofta lägger upp dagliga vloggar. Eftersom hon har gått ut att hon har ångest bli det såklart ett ganska självklart inslag i hennes vardag.

    Jag tycker du borde hylla alla dessa youtubers istället som visar sig utan smink, som får unga tjejer att förstå att ingen är perfekt och alla har problem. Många tar ett ställningstagande mot just djurförsök och köttindustrin, till exempel Ida Warg, Towa Brobeck osv. (för come on, att tycka det är helt okej att äta kött där djur torteras men ha katter som sällskapsdjur är inget annat än dubbelmoral och lathet).

    Så vore intressant med skvaller om personer sm just förtjänar skvaller. De som ljuger, manipulerar, beter sig illa osv. Skvaller om personer som till stor del hjälper unga tjejer och får de att känna sig värdefulla, skvaller om att de har ångest känns liksom gaska lågt, även för en skvallerblogg.

  7. Sassa skriver:

    Jag vet inte om du missat… men detta är ingen skvallerblogg. Mer bevakning, där blogginnehavaren bevakar bloggar och delar dem här… ibland med lite personliga åsikter eller vinklingar.

    Helt klart den mest intressanta och ibland roligaste bloggen på länge.

    BTW… Kissies blogg är ju så tråkig, att klockorna stannar.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp