Jag ger Gabriella Joss en chans.

18:21 10 Mar 2016

joss

Jag frågade ju er läsare om jag missat något guldkorn i bloggvärlden och någon skrev Gabriella Joss.
Jag har varit inne och kikat i hennes blogg tidigare men inte hittat någonting egentligen att lyfta upp här på bloggen men skam den som ger sig brukar jag säga..
Jag ger bloggen EN chans till tänkte jag..

Gabriella ägnar ett helt inlägg till att skriva om pincetter.
Och inte vilka pincetter som helst – utan SVINDYRA pincetter.

Att läsa om pincetter var ungefär lika intressant som den forskningsrapport om mjäll som jag ramlade över i väntrummet på Vårdcentralen.

Om ni nu VILL att jag ska skriva om Gabriella Joss – snälla motivera varför så kanske jag kan läsa bloggen med lite nya ögon..

44 kommentarer | “Jag ger Gabriella Joss en chans.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Enligt Gabriella så äger dom sin bil men tittar man upp regnr (minns bara att det är 222) så står det att bilen är leasad men när man påpekar detta så vägrar hon godkänna kommentarerna och hon har även sagt att hon inte ens visste om att bilen var leasad. Hur kan man inte veta om man köpt en bil eller leasat den? Jag tycker det verkar jätte konstigt och det är ju värre att hon förnekar det när det är så enkelt att kolla upp.

  2. Sarah skriver:

    Vill också tipsa om det med bilen som Gabriella och hennes man leasar. I övrigt kan jag berätta att hon är fälld av RO för smygreklam, det borde fortfarande gå att hitta på deras hemsida. Jag vet, för jag var den som anmälde henne. Har beslutet från RO på mail också.

    1. A skriver:

      Kan man vara anonym när man anmäler?

      1. Sarah skriver:

        Jag var tvungen att fylla i personuppgifter iallafall. Hon hittade mig, via mitt namn, på Instagram och blockerade mig efter att anmälan hade gjorts… Hehe.

      1. L skriver:

        Vad händer när man blir fäld, böter?

      2. Lo skriver:

        L

        Det händer inte ett skit.

  3. L skriver:

    Vad blev hon anmäld för? Jag gillar hennes blogg, hon inspirerar massor. Framförallt att äta mer vegetarisk, vilket är superbra 🙂

    1. Johanna skriver:

      Det går inte ihop för mig hur man kan predika om att vara vegetarian vilket hon gjorde väldigt hårt förr. När hon umgicks med Dixie så satt hon dagen efter och skrev hur hon äcklades av människor som åt kött framför henne vilket Dixie gjorde när de sågs, väldigt snäll vän den där Gabriella. Sen köper hon Michael Kors väskor/plånböcker i läder. Det är inte okej att äta djuren men man kan gå runt med dom?

      1. L skriver:

        Också undrat det där med dixie.. De var så
        Himla bra vänner, dixie kommenterade hennes blogg ofta. Sen helt plötsligt var det tyst

      2. Anna skriver:

        Både dixi och gabriella har svarat att de inte längre umgås – men inte gett mer än så som svar. Man kan ju bara spekulera i varför..

  4. Mellis skriver:

    Har aldrig sett en människa som älskar att visa upp sina bröst lika mycket som Gabriella. Slutade läsa hennes blogg när jag insåg att den till 60% bestod av reklam i form av ”ihopklippta inspobilder om kläder”.

  5. Lo skriver:

    PPN222 är regnr på bilen. Som är leasad, inte köpt. Vilket hon mycket väl vet, för hon är ju inte efterbliven. Finns väl inte så mkt annat skvaller, bor i samma område som de bodde i i Göteborg (Kville) och deras lgh var mkt mindre än hon skrev (rätt ointressant) och hon påstod en gång att alla besök på mvc kostade, eftersom de gick privaaaat. Jag var gravid samtidigt och gick på exakt samma mvc, enda som kostar där är ultraljud, allt annat är gratis men det lät väl inte lika fint.

  6. Lo skriver:

    Btw tycker jag hennes man är så sjukt töntig.

  7. Lo skriver:

    http://biluppgifter.se/fordon/Ppn222

    Under ägare står det att den är leasad.
    Bilen verkar typ va enda skvallret, inte så intressant kanske ändå.

    1. Sanna skriver:

      Enda skvallret? Gjort kreditupplysning på hennes man? 😉 Dom har inga lån *host host*

      1. Lo skriver:

        Hm va? Alltså menar du att de har det eller att de inte har det? Jag är trött :p

        Om de nu har det så är ju det absolut inget fel, så länge man betalar sina lån så får man väl ha det. Och man har ju faktiskt ingen skyldighet att redovisa huruvida man har lån eller ej för sina bloggläsare så väldigt onödigt att ta upp och ljuga om isåfall. Bättre bara låta privatekonomin vara just privat. Tycker jag.

      2. Elin skriver:

        Då är min fråga vad de har lån på? De har väl alltid haft hyreskontrakt på lägenhet vilket betyder att de inte behövt punga ut massa pengar där. Leasar de sin bil är det också månadskostnad? Har jag missat något jätteobjekt de har köpt eller vad? Haha

      3. Mikaela skriver:

        Till Elin: Om man kollar Lyxfällan så är de många som tar lån för småsaker som kläder, något som visas upp på hennes blogg nästan dagligen. Sen köps det inredning hej vilt och ny dator osv så det finns lån samt att hon ibland skriver att dom har lån och sen nästa vecka så har dom inte lån och sen så har dom lån igen. Tror tjejen är riktigt förvirrad.

  8. Sanna skriver:

    Svar till Lo (finns ingen Reply knapp): Enligt henne så har dom inga lån utan dom tjänar såpass bra att dom har råd att köpa ny bil, ny Mac, nya kläder, allt nytt till barnet osv men gör man en kreditupplysning så skulle den säga annat.

    1. Lo skriver:

      Ja alla gör ju som man vill med sin privatekonomi, men fattar inte att hon orkar ljuga sådär. Men en kreditupplysning kan man ju inte ta hur som helst väl?

      Minns för övrigt en kommentar på hennes blogg för nästan ett år sen, den löd ungefär ”allt i ditt liv är köpt på faktura och klarna”. Kanske låg något i den (nej det var inte jag som skrev den).

      1. Sanna skriver:

        Man måste lämna sina uppgifter för att göra en kreditupplysning men med tanke på hur många som stör sig på henne (hugorosas .se/ bloggtips- gabriella- joss) så borde hon vara försiktig med alla lögner.

      2. Lo skriver:

        Var ju inte så många kommentarer där hos Hugo ändå. Hon är säkert gullig och snäll men sanningen filas på lite ibland, vilket man kan störa sig lite på.

  9. F skriver:

    Nej, inte intresserad av henne. Möjligen kunde det vara kul att veta om hennes siffror på bloggportalen är manipulerade. Har den känslan…

  10. Linn skriver:

    Har aldrig läst hennes blogg men är ändå trött på henne för hennes namn var ÖVERALLT när hon försökte få sin blogg stor. Alla b-kändisars instagram o bloggar satt hon och spamade reklam om sin blogg. Dock verkar hon lyckats okej men bara av all reklam blev jag trött på henne

  11. Mikaela skriver:

    Å nej inte här också!! Hon är fan redan ÖVERALLT med sina korta kommentarer eller oftast bara en smiley eller ett hjärta.. Det knäppa är när hon inte läser texten utan bara klickar dit nån symbol som blir heeeelt fel…

  12. Mimmi skriver:

    Då tycker jag Joanna Johansson (http:// nouw.com/ joannajohansson) är intressantare. Joanna har bra foton på sin blogg och lite intressantare inlägg. Gabriella skriver bara om vardagsstrunt och tar mobilbilder på mat.

    Jag läste Gabriellas blogg tidigare, men tror att hon bara godkänner de positiva kommentarerna. Jag skrev en kommentar där jag ifrågasatte varför hon funderar på att inte vaccinera sin son (en kort fråga bara och sedan en länk till relevant forskning). Hon godkände den inte.

    1. J skriver:

      Hon vill inte heller svara på om hon tänker ge bebisen gluten och mjölkprodukter med tanke på att dom annars kan utveckla allergi/intolerans om det, speciellt gluten, inte introduceras tidigt.

  13. Mellis skriver:

    Det Mimmi skriver är ju intressant. Varför hon valde att inte vaccinera sin son.

    1. Lina skriver:

      För att hon är dum i huvudet? Sammanfattar vad jag tycker om folk som skiter i att vaccinera sina barn. Helt jävla galet.

  14. Julia skriver:

    Hon verkar så skenhelig på något vis. Hon försöker få sig att framstå som vilken tjej som helst men Länkar filtar som kostar 4000 (!!!) och porslin som kostar skjortan! Förstår mig inte på henne bara..

  15. :( skriver:

    Usch nej! Så otroligt tråkig blogg! Man ser nog av henne i stora bloggars kommentarsfält också.

  16. Jennie skriver:

    Hon använder sig av ett instagram verktyg som skriver dom där gubbarna med hjärtan på typ allt, jag vet detta då det var omöjligt för henne att skriva så mkt kommentarer den dagen hon var på BB och födde!

    Om hon lät sin kille skriva, har jag svårt att han ens kunde hinna så många! Hon fuskar helt enkelt och är överallt på alla inlägg med
    Samma kommentar.

    http://www.missjennie.se

  17. Erica skriver:

    Läs inte de i lägger då!? Asså folk måste skaffa sig ett liv i stället för att leva genom andra!

  18. Sabina skriver:

    Jag blir fan rädd på riktigt! Hur kan man bry sig så mycket om en annan människa att man måste kolla upp ekonomi mm detta är ju galet sorligt??? kom in på detta av en ren slump. Trodde på riktigt inte att de fanns så här sjuka människor i samhället ?? vem bryr sig om bilen är på lån eller inte?!? Shit alltså hoppas innerligt att jag inte själv omges av sånna här människor. Ni är ju på gränsen till galna?

  19. Jenny! skriver:

    Ser allt att de grundar sig på avundsjuka, sjunka så lågt som människa! Hitta på något annat istället som gör dig till en bra människa :)!

  20. Josse skriver:

    Förstår inte hur ni orkar sitta och bry er så jäkla mycket om en annan person. Har ni inte ett eget liv att ta hand om?
    Skärp er och bete er dom vuxna för fan.
    Ni är ju uppenbarligen avundsjuka på henne, visst undra kan man göra men inte mer än så. Det är HENNES liv, inte ert.

  21. Frida skriver:

    Du borde kolla in nouw.com/yayas
    Där har du en äldre version av Gabriella Joss..

  22. Fanny skriver:

    Ni som skriver massa skit om Gabriella är ju bara så jäkla avundsjuka så det nästan är pinsamt! Skäms på er som håller på sådär, väx upp och skaffa er ett liv för uppenbarligen är hennes liv mer intressant än ert! Hahaha

  23. Josefin skriver:

    Det här bara bevis på ett avundsjukt samhälle som inte har viktigare saker att lägga tid på. Sorgligt. Fyfan

  24. Ida skriver:

    det är helt sjukt ju hur folk blir så jäkla besatt av att ta reda på folks ekonomi att de kollar upp deras bilar och grejer hahaha.. VEM FAN BRYR SIG? låt henne göra en pluttinutt-rosa-värld av verkligheten i bloggen om hon vill det. sociala medier är ytligt och vridet, att folk bara inte kan förstå det.

    det hon gör verkar ju funka, så låt henne hålla på då! stalker-nivå på er som sitter och kollar upp hennes bil haha.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp