Mot Marrakech.

16:22 10 Mar 2016

kesh1

Som av en slump så ska flera stycken bloggare resa till Marrakech.
Petra Tungården ska göra ett ”modereportage” till Metro men skriver samtidigt att hon ska möta upp ett gäng andra tjejer där nere.
Janni Delér är en av dem.
Hon reser till Marrakech tillsammans med ett hotell som jag inte riktigt vet HUR hon får med sig…
Verkar fasligt otympligt det där men hon lovar att visa upp sin resekamrat i bloggen vid ett senare tillfälle så vi får väl ge oss till tåls så länge.

Hur mycket reklam och samarbeten kan man trycka in i en blogg innan man tappar all typ av trovärdighet?
Det enda som saknas är lite Adlinks till bloggarnas Marrakechfavoriter – en vattenpipa, färgglada kryddor och en obskyr biniki.

8 kommentarer | “Mot Marrakech.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ebba skriver:

    Jag tycker det har gått överstyr nu med alla adlinks, smygreklam och annat.

  2. A skriver:

    Jag har NOLL förtroende för många bloggare. Det har gått så långt, mängder av bloggare verkar bara ha dollartecken i ögonen och kan gå över lik för lite nya kläder.
    Kanske är jag cynisk men jag tycker att det kryllar av giriga ytliga kvinnor i bloggvärlden, allt de verkar tänka på är ögonfransextension, antalet gymtimmar som ska redovisas och nästa inköp av handväska.

  3. Ada skriver:

    Jag tycker att det är extra anmärkningsvärt när Petra använder uttryck som ”reportageresa”, ”pressresa” osv när hon sponsras av ett hotell,
    Att hon jobbar för ”Metro Mode Home” gör henne inte till journalist eftersom
    hon inte tillämpar journalistisk etik, saklighet och opartiskhet.
    En mutresa är en mutresa vare sig man har journalistkeps på sig eller inte.
    Petra Tungården är en köpt bloggare som leker journalist.
    Hennes mutresa till New York och efterföljande reklam för den där märkliga intimdeodoranten Deo Doc visar vad hon har för omdöme.
    Giriga bloggerskor utan moral, urskiljning och etik är ingen vacker syn.

    1. A skriver:

      Ja, när en bloggare plötsligt gör reklam för något konstigt eller som inte alls passar in på den bloggaren så tappar de totalt i trovärdighet!
      En bloggare som jag tyckt vara ganska bra har på senaste tiden gjort reklam för sådant som inte alls stämmer in på hennes image. Hon är rik och har lyxiga vanor, allt är i princip mycket exklusivt men plötsligt så tycker hon att ett smaklöst och billigt doftljus är fantastiskt. Eller att det är jättegott med nån ny micropizza.
      Det är alltså inget fel alls med billiga ljus eller fryst pizza och inläggen är märkta som samarbeten MEN när en bloggare som har sagt att hon endast gör reklam och samarbeten med sådant som hon tycker mycket om och kan stå för så gör denna typ av reklam att jag tänker att hon gör vad som helst för pengar.

  4. CC skriver:

    Såg någon hör kommentera att Kissie nu börjat plocka bort kommentarer från sin blogg när läsare påpekar att hon inte följer reglerna runt marknadsföring. Håller med A här ovan, noll förtroende för bloggarna.

  5. L skriver:

    Har Petra gjort några ingrepp i fejset? Följde hennes blogg för en massa år sedan och reagerade på hur annorlunda hon ser ut. Vet ju att hon gått ner i vikt och börjat träna men hennes ansikte ser så stelt ut typ?

    1. Lovisa skriver:

      Petra har nog fått i sig ett nervgift som gjort att ansiktet stelnat. Sånt har man ju hört talas om.
      Hennes leende är också väldigt konstigt och ansträngt.
      Ibland undrar jag om hon kanske stelopererat käkarna men hon är bra på
      att snacka så det är nog inte så.

    2. Miss M skriver:

      Svaret du letar efter är ”Var på Klinik Blablabla(adlink) gå dit och fixa er frääääscha!” 🙂 Fyllt läpparna har hon också gjort, till bristningsgränsen nästan, samt kindben, pannan, t.o.m. näsan kanske? Svårt att se rakt framifrån.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG