Katrin dissar människor som gått in i väggen..

11:03 24 Mar 2016

kartin

Katrin uttalar sig som vanligt om saker hon inte riktigt verkar insatt i.
Folk går normalt sett inte in i väggen av ett jobb – man går oftast in i väggen på grund av en personlighet man har i kombination av att någonting händer i exempelvis det privata som knuffar en över kanten.
Utbrändhet är så mycket mer komplext än – som Katrin skriver – ETT jobb.

I mitt fall var det att leva med ständig smärta i hela kroppen som till slut brände ut min hjärna – i kombination med en prestationsprinsessas personlighet och ett okontrollerbart behov av att vara bäst, aldrig be om hjälp, inte kunna dra gränser och vilja vara till lags.

Vi är alla olika men det är knappast så simpelt som Katrin vill få det att framstå men så är ju hon inte heller känd för att väga några ord på guldvåg.

13 kommentarer | “Katrin dissar människor som gått in i väggen..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Hon är så jäkla dum i huvudet att jag blir helt matt.

  2. Madde skriver:

    Hennes barn är nog de minst vackraste jag sett.. får magont

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nej nej.. inte gå på barnen.. fy skäms! De kan inte rå för att deras mamma är född med en fot i munnen men där drar jag gränsen! Inte gå på barnen, oavsett vems deras mamma är! Skärpning!

      1. M. no 1 skriver:

        Would someone *please* think of the children!?

      2. Marie skriver:

        men radera kommentaren istället, sån skit ska inte få stå kvar på internet!!

    2. Anna skriver:

      +1. Sorry kids.

  3. A skriver:

    Hon är så jävla dum i huvudet!
    En person som går över lik för att nå framgång och hon tror att all publicitet är bra publicitet.
    Det är bara en mycket svag människa som beter sig som Katrin gör. Hon kämpar hårt med att verka stark men SÅ MYCKET av det hon säger och skriver avslöjar henne obarmhärtigt.

  4. S skriver:

    Det var ju helt galet det där. tycker människor ska ge blanka fan i att gaffla om saker de uppenbarligen inte vet något om. Tyvärr hoppas jag att hon en dag hamnar i samma sits som alla vi som är drabbade.

  5. Dofi skriver:

    Urk… Själv gick jag in i väggen trots att jag ”bara” jobbade 75%, men det var inte bara jobbet som bidrog utan det privata och jobbet var toppen på isberget som gjorde jag kraschade totalt. Hon ska fan bara hålla käften!!!

  6. Ess skriver:

    Så mycket bullshit ur hennes mun. Stressrelaterad sjukdom har inte fått några särskilda ”nya proportioner” på 2000-talet, allt det fick var ett namn. Det har alltid funnits, även på mormors tid, men inte haft ett namn eller förklaring som stämmer med verkligheten. Skadlig stress har alltid funnits men tidigare mer setts som en produkt av något annat problem, idag erkänner man stressen som kärnan av problemet. Mormor fick istället svar från doktorn som ”du är i klimakteriet, det är därför du är grinig och nere och har hjärtklappning”.
    Om Katrin hade levt på mormors mormors tid hade hon hamnat på hispan enbart pga sin personlighet. Bara för att adhd (hon har väl det? Annars undrar jag seriöst vad som är felet på henne) inte fanns på 1700-talet betyder det inte att det inte existerade och var på riktigt. Samma med utmattningssyndrom.

    1. M. no 1 skriver:

      Det ironiska är att hon förmodligen hade blivit lobotomerad, alternativt hamnat i någon form av militärskola för flickor, om hon hade haft dessa problem med att sitta stilla och hantera sin energi på 1700-talet och senare. Men nejdå det är baaaara latmasken som ligger och stökar i moderna människors hjärna. 😉

      1. E skriver:

        En lobotomi skulle kanske inte vara helt fel i hennes fall.

  7. M skriver:

    Jag blev sjuk enbart av jobbet (som socialsekreterare). Älskade mitt arbete så märkte inte hur stressad jag var. På fritiden hade jag dock världsbäst så inga som helst problem där alls. Katrin är så omogen!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg