Men varför utsätter man sig för det här?

10:47 24 Mar 2016

lindakoll

Linda Hallberg delade för några dagar sen en bild på Instagram där hon var i en piercingstudio och nu visar hon upp i bloggen vad hon gjorde för något – en dermal.
En dermal är tydligen när man tillåter en annan människa att skära i en med en skalpell, sätta i en metallplatta under huden med en skruv på där man sedan sätter någon typ av smycke – MOT BETALNING dessutom.
Jag har varit med om MYCKET smärta i mitt liv men om någon kommer mot mig med en skalpell och en faktura på samma gång så kan jag garantera att jag kommer springa åt andra hållet.

Det är förmodligen inte värre än några av de nålbehandlingar jag gått igenom men det var ju för att bli frisk – inte för att ge metalldetektorn på flygplatsen en anledning att pipa så man blir kroppsvisiterad av ännu en vilt främmande människa vars jobb är att närgånget undersöka om jag bär några vapen i min bh.

Jag kommer ihåg att Paow hade några liknande grejer inopererade i armen…
Men aj..

Jag fattar verkligen inte varför man frivilligt vill göra en sådan sak men jag är förmodligen gammal och det ska förmodligen vara snyggt..

6 kommentarer | “Men varför utsätter man sig för det här?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Jag har själv två dermals ovanför mitt högra nyckelben, finaste piercingen jag jar enligt mig 🙂 gjorde ont, men så värt det i mina ögon 🙂

    1. M skriver:

      Ren nyfikenhet – fastnar kläderna när du tar av dig och så? Borde göra ont! Har navelpiercing (skaffade den när jag var en vild tonåring haha) och ibland har spetslinnen fastnat i smycket AJ!

      1. Joanna skriver:

        Har själv haft navelpiercing och aldrig att något fastnat i det. Däremot har jag Dermals på höften som fastnar lite om jag använder jeans, då får jag helt enkelt dra upp dem lite så löser det sig. Man kan vara försiktig med att ta på/av kläderna. På mig gjorde det aldrig ont, bara en obehaglig känsla! ☺️

      2. A skriver:

        Kläder fastnar aldrig, dock kan håret trassla in sig! Det gör inte ont, MEN dessa dermals är lite speciella och kan ibland behöva rengöras trotts att det är läkt för det kan komma sårvätska och så 🙂 i samband med mens svullnar dom ofta upp och blir irriterade hehe. Still worth it though, har pstav nu med så det har inte vart något krångel med dessa piercings sen dess! 🙂

  2. katten skriver:

    Haha ja vad vi gör mot våra kroppar. Har också sedan 7 år två såna piercings. De läkte på en vecka och har sedan suttit fint. Börjar närma mig 30 år och funderar på om jag är för gammal för metallplattor mellan brösten (numera ovanför). De har aldrig triggat flygdetektorlarm däremot eftersom de är gjorda i titan.

  3. Joanna skriver:

    Jag har två stycken Dermals på min höft och jag ÄLSKAR DEM.
    Absolut den bästa piercingen jag har.
    Jag gjorde mina för att JAG tycker att det är sjukt snyggt! Men ja, de gjorde jävligt ont och blödde lite grann, men de var det fan i mig värda varenda krona!
    Och för de som undrar, ja, mina fastnar lite då och då, men inget jag stör mig på farligt mycket längre. Det var värre då när jag precis tagit dem för att jag var orolig att min kropp inte skulle klara av piercingarna, men det läkte fint!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp