Lily and Rose

10:29 24 Mar 2016

Det finns väl ingen anledning för Kissie att bära smycken från Lily and Rose på Guldtuben – Dessie har ju redan gjort dem världsberömda efter att hon rasslat runt på röda mattan iförd dem på förra årets Finest Awards. Fniss fniss..

Ingen anledning alls om du frågar mig..

 

7 kommentarer | “Lily and Rose”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Finns det någon i bloggvärlden som använder äkta smycken? Äkta guld och ädelstenar t.ex. Jag hade personligen hellre lagt pengar på sådana smycken 🙂 Tycker att en YSL väska för 30 000 kr blir konstigt tillsammans med smycken från Snö of Sweden…

    1. cajsa skriver:

      Tycker det blir ännu mer konstigt när man ibland ser att bloggare (Kenza bland annat) kombinerar det med kläder från Chicy. Chicy vad jag kan se verkar vara en variant av Dmretro alltså kläder från aliexpress.

  2. A skriver:

    Eller när Engla kränger på sig whitetrashmärket Love forever, uhhh blä.
    Hon gör tydligen vad som helst för att få stolpa runt på en modevisning! Galna påskfjädrar på huvudet och de där slampiga spetsbyxorna som hon stolt visade upp i bloggen, byxorna som Gud glömde.
    Nästa dag en chic Chanelväska….

    1. A skriver:

      Bildgoogla: Engla Love forever fjädrar
      Stilfullt eller hur??

      1. s skriver:

        Hahaha dumstruten menar du :´D

  3. Dofi skriver:

    Hahaha snart kommer de väl komma ett till inlägg från Dessie där hon återigen vill poängtera att HON var först och kan inte använda de längre för alla andra har ju såna nu :////

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg