Nya Mamabloggare

22:22 11 Mar 2016

 Författarinnan Camilla Läckberg och hennes Simon väntar på att en liten bebis ska ploppa ut och under tiden så har de skaffat sig en gemensam mamma/pappablogg hos tidningen Mama.
 
 Spännande! Jag älskar hennes böcker och sätt att skriva.
 Kommer ni följa de lyckliga tu?’

29 kommentarer | “Nya Mamabloggare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. 666 skriver:

    Nej. Typ alla hennes barn har olika pappor.. haha.

    1. Andrea skriver:

      Jo det är väl käckt att skaffa barn med två (?!) olika för att sen träffa en toyboy efter det för att skaffa ytterligare barn med :/ De verkar ju lyckliga iaf, något positivt!

      1. M skriver:

        Det skiljer lika mycket i ålder mellan mig och min sambo som mellan Läckberg och hennes Simon. Skillnaden är bara att ingen kommenterar det eller ens tycker det är konstigt. Är väl för att jag som kvinna inte är den äldre i förhållandet. Tycker det är så unket att en kvinna inte kan få vara den äldre i ett förhållande utan att det ska börja gapas om att hon har en toyboy eller liknande. Det bevisar att Sverige inte är jämställt. Välkommen till år 2016, säger jag bara!

    2. Sanna skriver:

      Och vad spelar det för roll om barnen har olika pappor? Är dom mindre älskade då eller vad syftar du på?

      1. Andrea skriver:

        Nej det jag syftar på är att man skaffar inte barn huxflux för att sen gå till nästa å skaffa nästa barn, för att sen gå till nästa å skaffa ytterligare. Skilsmässobarn får lida mycket mer än vad man tror. Om föräldrarna tänkte efter före så skulle barnen få slippa lida. Ska jag fortsätta?

      2. Sanna skriver:

        Du vet ingenting om Camilla Läckbergs barn så skriv inte att dom lider. Så trött på dessa ”oskrivna regler” vissa människor hittar på. När ska människor som du inse att vi alla är olika och lever olika liv? Man sitter inte och skriver att någon annans barn lider, speciellt inte när man aldrig träffat dom.

      3. Andrea skriver:

        Jag menar rent generellt?! Tror du barnen är glada att mamma å pappa lever isär eller? :/

      4. Elin skriver:

        Till Andrea: Jag har aldrig varit gladare än när pappa skiljdes från min så kallade mamma. Att säga att barnen lider är så respektlöst och inskränkt. Du har ingen aning om hur alla påverkas av skiljsmässor. Jag slapp kvinnan som psykiskt misshandlat mig (insåg jag nu i efterhand) och min pappa har träffat en ny tjej med en underbar dotter som är som min lillasyster. Deras skilsmässa är något av det bästa som hänt mig.

      5. Andrea skriver:

        Till Elin: Fast du är ett undantagsfall, för du tror väl inte att de flesta föräldrar vill sina barn illa? De allra flesta barn lider av att föräldrarna skils.

      6. Emma skriver:

        Jag är skilsmässobarn och inte har jag lidit för det, mina vänner som har haft problem har det ju inte för att föräldrarna skiljts, utan större trauman än så. Jisses.

  2. V. skriver:

    Var du ironisk angående hennes författarskap?

    1. Miss M skriver:

      Sarkastisk* ironi är något helt annat :^)

  3. alice skriver:

    Det här paow skriver om att dessie pratat skit om hennes familj, omhändertagandet av hennes lillasyster, vart hände det? Hittar inget på dessies blogg. Har hon raderat, är jag blind, eller var skitsnacket irl?
    (Och varför bryr jag mig! ?)

    1. V. skriver:

      Det var i en ”hemlig” grupp på FB. Den andra skvallerbloggen har skrivit om hela härvan. De är så trashiga och har sådan otur när de tänker, både Paow och Dessie.

  4. Elin skriver:

    Gabriella Joss godkänner inga kommentarer längre? Är väldigt många inlägg nu utan kommentarer.. Kan hon ha läst vad som skrivits här?

    1. Sanna skriver:

      Klart hon har läst, antagligen så har hon fullt upp med att ta bort de som inte passar in i hennes ”Foki kommentarsfält”.

    2. Lina skriver:

      Joss/hennes man startade en Flashback-tråd om henne. Den hamnade i papperskorgen där. Det var en skvallertråd om ”snygga Gabriella joss”.

      1. L skriver:

        Hennes snubbe gives me the creeps… jag vet inte något obehagligt med honom, kan inte sätta fingret på vad. Hur vet du att det var han som startade tråden?

      2. Mikaela skriver:

        HAHAHHAHA VA? Är detta sant? :’D

  5. Sassa skriver:

    Jag gillar också att läsa Läckberg. Catchy och lättläst när jag vill bli förströdd.
    ”Finkulturen” läser jag också. Dock finns det mycket inom den genren som är väldigt konstig, trots att många ”för-stå-sig-påare höjer det till skyarna.
    Chic-lit… hoppar jag helt. Blir bara irriterad över banaliteten.

    1. Anna skriver:

      Det finns ju massor av olika sorters chick-lit, så där tycker jag att du drar dem över en kam lite väl 🙂

      1. Sassa skriver:

        Chic-lit är för mig böcker som ligger och balansera på gränsen till att vara Harlequin.
        Lyssnar man på ljudböcker, brukar det väldigt ofta vara (i mina öron) uppläsare, som låter som små flickor.

  6. J skriver:

    Har Hugo blivit av med körkortet? Han har blivit skjutsad en del det sista.

  7. clara skriver:

    varför tog du bort inlägget om gabriella joss?

    1. clara skriver:

      oj sorry såg det nu!

  8. Lisa skriver:

    Nej den här människan klarar jag inte av. Hon är ingen bra författare över huvud taget och hon är så omogen. Och m: jag tror inte människor rynkar på näsan på grund av åldersskillnaden mellan henne och Simon utan det är snarare för att hon är så uppmärksamhetskrävande och det gillar inte människor och jag är en av dem. Hon är med i När och Fjärran och reser till Rio De Janeiro i Brasilien men det enda hon gör är att hålla på med Simon hela tiden och gå till en kvinna som ska välsigna hennes barn. Jag har aldrig blivit så avtänd på att resa till Brasilien.

    1. Mikaela skriver:

      Gå och lägg dig Lisa Fisa

      1. Lisa skriver:

        Kan du inte föra en vuxen diskussion så borde du inte vistas här.

      2. Miss M skriver:

        Omg vilket löjligt personangrepp, ska man skratta eller gråta… ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp