Vad händer Sverige?

12:24 4 Mar 2016

Jag KAN inte komma över att den här filmen med Therese Lindgren var en av de fem mest sedda svenska klippen på Youtube under 2015.
Kan. Inte. Komma. Över. Det.

Över 1,2 miljoner gånger har hon alltså gråtit, snorat och snörvlat i rutan över att hennes kille har gjort slut – vilket i och för sig är tragiskt – men att filma det, göra omtagningar, gråta lite till, sen KLIPPA filmen och publicera de bästa gråtklippen är mer än vad min stackars hjärna kan ta in.

Och VAD klipptes bort om detta var de tagningar med mest värdighet som behölls?
Hon sitter förmodligen i United Screens studio och gråter ut så man undrar ju…blev hon regisserad? Vem skötte kameran och HUR många näsdukar gick det åt till att spela in denna Oscarsvärdiga film?

Girl, you can do better!

19 kommentarer | “Vad händer Sverige?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ardnas skriver:

  Hon lipar ju i stort sett i varenda video..

 2. Sanna skriver:

  Kenza är dagens tofshållare i senaste inlägget på hennes blogg 😉

 3. Daniela skriver:

  Therese har filmat den videon hemma hos sig, de flesta av hennes videos är filmade hemma. Tycker det är fint att hon visar sina känslor i sina videos, och om det är något som får henne att må bättre så är det fine by me 🙂

 4. Olivia skriver:

  Du har tydligen inte följt hennes youtube-Kanal tillräckligt för att kunna uttala dig. 9 videos av 10 spelar hon in hemma och det är nog sällan hon gör något regisserat och speciellt inte denna videon. Och vadå, vem skötte kameran? Tror du att alla våra YouTubers har ett filmteam runt sig eller? Jag tycker det är fint att hon visar sina känslor och faktiskt berättar för sina följare vad som hänt. Och du har ju ingen aning om hur många omtagningar videon som behövde göras. Har läst din blogg i typ tre dagar och har tyckt att du har haft lite humor men nu blev jag faktiskt bara irriterad.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Asså jag är ledsen, sötnöt! Men hon har ändå Sveriges typ tredje största video så jag tror hon är okej. Och hon har lärt mig om contouring så hon är fortfarande på min favvo-lista. Puss på dig, goding!

   1. Olivia skriver:

    Vad trevlig du är mot dina läsare också 🙂

  2. Linn skriver:

   Håller med Olivia..

 5. Therese skriver:

  Vad är det för fantastisk vägg med lampor hon har?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag vet inte men jag vill HA den! Haaaaaaaa den!!

 6. Linn skriver:

  Hennes videos är inspelade hemma, av henne själv, och den som regisserar är hon. United screens är inget ställe medlemarna går och hänger på. Det är inspelat i hennes gamla lägenhet

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jorå, United Screens har en stor studio med både green screen och kameror dit talangerna får komma och spela in. Ligger i nya lokaler på en tvägata till Sveavägen. 🙂

 7. Linn skriver:

  De där är ju den mest genuina video hon spelat in? Förstår inte vad du menar faktiskt

 8. Isabelle skriver:

  Detta inlägg var bara patetiskt utav dig. Orka sprida hat till någon människa du inte har någon aning om

 9. s skriver:

  Nää, jag tyckte bara det var typ fint, alltså hon sitter där och blottar sig känslomässigt liksom. Ok att hon klippt videon, men känslan är ju ändå äkta? Tror inte hon pressade fram tårar i flera timmar för att ha en video… men vem vet. Oavsett om lågt eller ej så är det nice p.g.a. kvinnor ska jämt trycka undan alla känslor och spela ice queens precis som idealet bland män. Hatar det, varför är det så bra att vara känslomässigt avstängd?

  1. Andrea skriver:

   Att inte visa känslor utåt är bra på det sättet att folk då inte kommer se dig som ett offer. Vem vill att folk ska tycka synd om en? För mig är det bland det värsta som finns.

 10. Sassa skriver:

  Det jag undrar över är, VARFÖR lägger man ut videos som denna?

 11. Sassa skriver:

  Tjänar hon pengar på det?
  I så fall är det ju skitsmart!
  Gråta framför en kamera, alla tittar och tycker synd om… och sen skrattar hon hela. vägen till banken.
  Det hade jag också gjort… garanterat!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg