It’s meeeeee…

12:26 6 Apr 2016

kommentar

Jag hade tänkt skriva under den med Queen CamCam så det inte skulle finnas något tvivel gällande äktheten i den här kommentaren men det är jag som har skrivit den.
Madde – på Svenska Bloggare – och jag har även pratat via mail idag och eftersom kommentaren ligger uppe så kan vi väl en gång för alla enas kring att det inte är JAG som lämnat 1745624328567 kommentarer på hennes blogg under olika namn.
Både hon och jag vet det och nu vet ni också det..

Kan ju även tillägga att jag VAR blockad sen långt tidigare och att Madde valde att släppa igenom det eftersom hon förstod att det således inte kunde vara jag som skrivit dem´vilket hon skrev i sitt mail.

Ni hittar både inlägget och kommentaren HÄR!

Puss puss/ Yours truly

2 kommentarer | “It’s meeeeee…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Jag tycker Sandra på den där skvallerbloggen är töntig som blockera personer som bara för att de nämner ”den andra bloggen”. Är man så rädd för konkurrens så kanske man ska söka andra lösningar än censur? Läser aldrig den längre, den här här mycket roligare.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG