Är roligt och att ha talang samma sak?

11:43 12 Maj 2016

Foki:
foki

Bara för att man tycker att någonting är roligt – betyder det då att man är BRA på det?
Foki har nämligen beslutat sig för att inte anställa en inredningsarkitekt till renoveringen av sitt kontorskomplex i Phuket utan hon ska göra jobbet själv eftersom hon tycker att det lät kul.

Bara för man KAN göra någonting så betyder det väl inte alltid att man borde?
Du kan göra bil med fötterna också men bara för att det är möjligt att utföra så betyder det ju inte att det är en bra idé.

8 kommentarer | “Är roligt och att ha talang samma sak?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. :/ skriver:

    Undrar lite hur kontoret ser ut, om Foki inreder. Tänker mig lite så här: http://www.amorequietplace.com/wp-content/uploads/2013/09/barbie_dreamhouse_desk.jpg Uuusch…

  2. N skriver:

    Det blir jättekul sen när hon har ett kontor fyllt av oergonomiska, felplacerade möbler och alla får nackspärr. 😛

    Fast de har ergonomer på vårt jobb och allt är ändå skit så det kanske funkar, haha.

  3. vvv skriver:

    Haha har dock kört bil med fötterna som dyngrak 14åring . Körde i diket såklart så barn testa inte detta hemma.

  4. Matte skriver:

    Det dummaste du har skrivit. Jämföra bilkörning med att inreda sitt hus? Hur himla ”fel” kan det bli? Hon kanske tycker det ser skitbra ut efter men du tycker det är hemskt. Bilkörning däremot handlar om att sätta sitt och andras liv i fara. Du dör inte av en ful matta typ.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Oh, då har du missat MYCKET som jag skrivit.. =)

  5. Giselle skriver:

    Det är väl onödigt att anlita en inredningsarkitekt? Alla kan inreda sitt hus och kontor på egen hand. Vi hade inga inredningsarkitekt som inrett vårt konto och inte min lägenhet heller för den delen. Måste man alltid anlita en inredningsarkitekt eller?

    1. Emy skriver:

      Fast att inreda sitt eget hem är en sak – där ska ju ingen annan bo, med en annan smak – och att inreda utifrån någon annans tycke och behov är en annan och Foki planerar väl att köpa, renovera och sen sälja med vinst, eller har jag fattat fel?
      Om så är fallet så kan det ju vara klokt att ta in nån som s.a.s ”kan branschen” och vet vad som trendar, efterfrågas, behövs och generellt uppskattas i kontorsmiljöer, men det är så klart inget måste. Dessutom är hon kanske jätteduktig på att inreda och har stenkoll, vad vet vi? Det visar sig. Håller dock tummarna för att hon går all in på Hello Kitty, enhörningar och regnbågar =D

      1. Eva skriver:

        Foki svarade så här på en kommentar såg jag:

        Åh! Vad många bra idéer, men jag ska bra inreda en lokal som jag själv har behållit. Resten säljer/hyr vi ut som det är. Olika företag får inreda själva efter deras behov som utgår från deras business 🙂
        Ska bara inreda mitt rum, gästrum och kök på ovanvåningen och bottenplanen är fortfarande hemligt på vad jag kommer att göra ? Hehe, men det är inte så jättekomplicerat. Lovar att ta före och efter bilder! Kram på dig <3 <3

        Men jag håller också tummarna att hon går loss på hennes Fokiwonderlandenhörnings tema. Annars är det ju inte FokI!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp