Bring on the popcorn!

11:09 18 Maj 2016

Dessie klagar i sin blogg att hon äääär så trött och hon haaaaaar så mycket att göra så hon bara sover drygt tre timmar per natt.
Så länge som hon hållt på med att klippa den här filmen så måste det vara en långfilm hon håller på med.

Läsarna verkar dock inte ha mycket till övers – varken för hennes hektiska ”jobb” eller hennes vegetariska stordåd på tallriken.

Ännu en fruktansvärt jobbig dag in the life of Dessie. 🙂

21 kommentarer | “Bring on the popcorn!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. JJ skriver:

    Det mest häpnadsväckande för mig är att någon påstår sig gå upp HALV FYRA med hela sin familj för att det såhär års är ”fantastiskt att fånga ljuset på morgonen”. What the flying fuck.

    1. Lina skriver:

      Jag går upp 04.20 men det är fan inte frivilligt eller får att fånga ljuset, haha.

    2. nettan skriver:

      Äh, skenhurtigt. Luktar lite ”gå upp halv fyra med katten för att fånga GoT”.

      1. Lina skriver:

        Game of Thrones?

    3. L skriver:

      Reagerade också på den kommentaren, fyfan.

    4. Sanna skriver:

      Jag vaknade vid 4 inatt för att min sambo snarkade förbannat högt, och gick ut för att lägga mig i soffan. Jag vet inte var personen som skrivit kommentaren bor, men här hos mig är det i alla fall fortfarande mörkt vid 4, inget ljus att fånga.

  2. J skriver:

    Var jag bor så skiner solen dygnet runt under vår/sommar och har verkligen trott att det är så i hela Sverige? xD

    1. J skriver:

      Mvh hon som aldrig reser =]

    2. Lina skriver:

      Ju närmare polcirkeln man kommer, desto längre är det ljust på sommaren respektive mörkt på vintern. Borr man långt norrut är det således ljust typ dygnet runt under sommarhalvåret. Längre ner i Sverige är det under sommaren mörkt mellan ca 23-03, lite beroende på var man bor. Sverige är känt för att ha ljusa somrar och mörka vintrar, då det i andra länder, längre bort från polcirkeln är mer konstant. När jag jobbade i Kenya blev det mörkt kl 18 och ljust igen vid 06. Året om.

      Vid själva polerna, alltså på nordpolen och sydpolen, går solen aldrig under horisonten under sommarhalvåret, men heller aldrig ovanför under vintern. Din geografilärare kan förklara bättre och har säkert fina modeller som visar jordens bana och förhållande till solen 🙂

      1. Blubb skriver:

        Det var verkligen jättemysigt att läsa din text! Tack för att du tog dig tiden till att skriva den! Nu ska jag kolla runt lite på dokumentärer om nord/sydpolen 😀

  3. :/ skriver:

    Jag är så otroligt nyfiken angående Dessies arbete. Alltså. Alla dessa ”möten” hon går på. Vad leder de till? Vad har hon ens gjort förutom att skriva i sin egen blogg? Senaste var väl att hon var modell för Belle shoes, och det var väl typ 2-3 år sedan.

    1. Anna skriver:

      +1
      Många av de andra bloggarna har ju andra jobb vid sidan av eller har vidareutvecklat bloggarna till företag som säljer/producerar saker men vad ”jobbar” Dessie med egentligen?

    2. A skriver:

      Det får man inte fråga Dessie om för då är man en ”hater” som bara trakasserar henne och är avundsjuk och bitter utan eget liv.
      Apropå det, jag läser inte hennes blogg längre men var in i går och kikade på den där usla videon hon la upp. Hela bloggen var fylld med ”happy, happy” inlägg där hon om och om igen skriver om hur LYCKLIG hon ör hela tiden. Samma sak på Instagram. Känns som att hon överkompenserar rätt rejält för att bevisa för alla negativa läsare att hon är lycklig och älskar livet och allt är så strålande fantastiskt. Inte hennes vanliga stil så det kändes jäkligt skumt, är hennes blogg sådan nu för tiden?

      Och förresten, kan någon upplysa henne om att det är rätt töntigt att lägga upp en bild på sig själ och skriva ”that outfit though”? Tanken är att utrycker används när man pekar på någon annan som har något man tycker är snyggt, inte för att hylla sin egen klädstil….

  4. Lina skriver:

    Jag går upp 0330 när jag jobbar. Jag var också barn. Inte fan ska jag fånga ngt ljus iaf, jag ska till jobbet och få cash. Annars hade jag stannat hemma ?

  5. SR skriver:

    Hon planer nog rätt dåligt och jag gillar inte att hon använder sin son som en ursäkt, vad gör hon när han sover tex?. Jag går upp 04:15 för att börja jobba strax efter 6. jag jobbar 80% och har utöver det 4 hästar som ska ridas och ett stall med allt som tillhör att sköta om.

  6. M skriver:

    Det jag tycker är intressant i detta fall är att Bella skriver ofta (senast igår) om hur hon har bra balans i livet, hur hon lägger upp dagarna för att få allt gjort mm. Hon har två barn och en massa företag (ifs en massa anställda oxå men fortf närvarande i sina olika bolag) men får ändå ihop sitt livspussel + ca 4 blogginlägg om dagen. Visst vi är alla väldigt olika men vad gör att en person hinner med att göra dubbelt så mycket medan en annan som inte ens har ett annat jobb på sidan av bara hinner leverera 2 blogginlägg om dagen OCH dessutom beklagar sig över det?

    1. A skriver:

      För att till skillnad från Bella har Dessie inte jobbat på riktigt i hela sitt liv. Hon har ju några gånger provat på att jobba med något hon tycker är glamoröst men det skiter sig ju alltid efter en eller två dagar. Bella har aldrig haft 9-5 jobb men har startat många företag, mer eller mindre framgångsrikt, i många år och verkar van att jobba långa dagar (även om långt ifrån alla hennes projekt varit lyckade). Dessies personlighet verkar vara mycket mer ”få allt på silverfat” och rätt lat rent ut sagt.
      Det finns liksom delar av den unga generation som skriver ”kändis” som karriärsmål och som helst vill glida genom livet och jobba med något odefinierbart som mest handlar om att ta bilder och gå på event. Man vill leva rikt och glamoröst men vill att det ska hända utan att de ska behöva anstränga sig särskilt mycket. Träffar på många av den sorten på jobbet tyvärr. Har vänner som är lärare på SU och de träffar samma sort. Många studenter som tror att de kan glida genom en universitetsutbildning och klara den genom att bara läsa föreläsningsanteckningar, aldrig öppna en bok och sen överklaga sina låga betyg genom att hävda ADHD eller att de blivit kränkta…. Eller så fuskar de på tentorna och blir kränkta när de blir påkomna och försöker hävda att anteckningar i underkläderna är tillåtet. I despair for the humanity….

      1. A skriver:

        Jisses, ursäkta uppsatsen… Diskuterad det här fenomenet senast i går med vännerna så jag hade en del att skriva av mig om….

      2. M skriver:

        Hahaha det är ju tyvärr sant det du skriver! Har tröttsamt nog även jag fått erfara denna attitydskillnad mellan generationerna på jobb och utbildning.
        Det måste ju bli en rejäl kalldusch för dem när verkligheten visar sig. Eller just ja, det är ju synd om dem. De blir ju faktiskt kränkta.

      3. M skriver:

        Åh fifan, låter som att jag är 100 år…

      4. A skriver:

        Jag känner mig som hundra år när jag möter folk i Dessies generation. Och jag är bara 30… Jag skyller allt på dokusåpor och Instagram. Har en kompis som var med i Robinson ett år i början på 2000-talet. Han blev lite kändis ett tag och fick lite gratisprylar och fester men sen var det inte mer. Sociala media fanns ju inte på samma sätt då. Men nu ser kidsen hur man kan bygga karriär på att vara med i några sunkiga dokusåpor och sedan starta ett Instagramkonto och bara, tillsynes, glida runt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp