Uthängd..

11:25 18 Maj 2016

Kissie:


Kissie bloggar om sitt ”senaste kap” som hon kallar honom och visar upp en bild på killen som tydligen kontaktat henne via nätet.

Läsarna tycker att hon är elak – vad tycker ni?

Får man vara beredd på sånt när man kontaktar någon som Kissie som är känd för att lägga ut sånt här både på bloggen och facebook?

18 kommentarer | “Uthängd..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnea skriver:

    Gabriellas senaste inlägg: ”Älskling jag tar kort till bloggen på dig nu när du går”. Älskar att han är engagerad i mitt bloggande.”
    Kommentarer överflödiga, jag önskar jag hade en pojkvän som Fjodor :’D

  2. Hanna skriver:

    Kolla in gabjossans hets på nytt boende.

  3. :/ skriver:

    Humorn ligger mest i att snubben har valt att ta en hemskt bild. Han ligger i en soffa, med värsta mördar-stirr-blicken och ser allmänt mordisk ut. Hade han haft en vanlig, normal bild där han ser trevlig ut hade det inte varit något speciellt.

    1. M skriver:

      Så du menar alltså att det är okej att göra narr av folk för att man tycker de ser roliga ut eller inte tillhör normen. Fräscht. Din föräldrar måste vara stolta över dig.

      1. :/ skriver:

        Du kan inte läsa ordentligt va? Snubben har VALT att ta en hemsk bild, i dålig vinkel, utan leende, och stirrig blick. Han hade kunnat välja att ta en t.ex. spegelselfie, där han ler, står upp och ser allmänt normal ut. Här är ett exempel på att man kan välja hur man tar en bild: http://i.imgur.com/TEC4Tzk.gif?noredirect

    2. Eva G. skriver:

      Hur vet du att han har VALT att ta en hemsk bild??

      1. :/ skriver:

        Så du menar att han är förlamad och därför ligger i en soffa som han gör? Starkt att ändå kunna ta en selfie då.

    3. Eva G. skriver:

      Nej jag menar bara vad jag skriver i min fråga: Hur VET du att han VALT att ta en hemsk bild? Inget annat.

      1. Frida skriver:

        Menar du att någon annan kan ha valt den? Ja det är sant, men troligast är ju att han valt den själv ?

      2. Eva G. skriver:

        Nej Frida, jag menar att han inte tycker att bilden han valt är hemsk alls.

  4. Eva G. skriver:

    Hon kämpar på för att försöka visa upp en mognare attityd i bloggen men tyvärr klarar hon inte att upprätthålla detta . Man märker direkt när hon bara ”bloggar utan att tänka först”…. då blir det så fel, så fel.

  5. Mimi skriver:

    Vem bryr sig? Och vadå *hänger ut honom* om han nu vet vem kissie är att hon har en stor blogg/insta osv så får han väl skylla sig själv? Nästan som han ber om att bli ”ut hängd..” Jises.
    Hänt mig flera gånger också att snubbar ba börjat skicka massa selfies på sig själva (som man inte ens känner eller vet vem det är hallå!!!!), riktigt creapy och de som brukar fortsätta ja dom hittat vi på @Assholesonline.

    Och nej, jag menar INTE att jag antar att han tillhör den sortens folk. *för er missförstådda själar*
    Men. Man vet aldrig, eller hur?

    1. Anna skriver:

      Tycker inte alls att hon hade behövt lägga ut bild/namn på bloggen. Det var väl knappast så att han stalkade henne? Första kontaktförsöket enligt vad jag förstod. Hon kunde ju bara klicka på ”avvisa”. Problem solved.

      ”Dålig bild”, ”ser creepy ut”, etc – jag tror inte alls att han tycker att han ser hemsk ut. Han tycker nog satt han ”duger” till Kissie. Det är hans självbild. Annars skulle han väl inte skickat bilden? Kissies självbild är att hon är så pass mycket snyggare än honom. Annars skulle hon väl inte lagt ut bilden för att göra narr av honom?

      Trist att hon ska behöva ta till dessa provocerande/elaka/korkade inlägg för att behålla sina inkomster på den nivå hon har vant sig vid. Blir väl ännu värre framöver när hon nu inte har C att dela sin boendekostnader med. Fortsättning följer. Nog.

  6. M skriver:

    Tycker själv att hon gjorde fel. Tyckte att hon lade ut hans selfie var hel ok, men namnet var bara onödigt.

  7. J skriver:

    Det enda jag kan fokusera på i Kissies kommentarer är han TV-Jesus…han skriver på typ alla Kissies inlägg. Creeep
    ”du ska underkasta dig tvn
    maj 17, 2016 kl. 20:23

    jag ska mörda tv hatarna inatt ni har provocerat mig jag är jävligt arg jag ska hämnas och stycka er ni ska ge fan i att göra narr av mig jag är tv jesus jag ska stycka tv hatarna ni ska underkasta er tvn jag är så jävla förbannad har huggit sönder mitt köksbord med yxan det är erat fel jag ska mörda alla hatare därute det är erat fel att jag mördade mitt köksbord ni har redan fått mig att mörda min garderob en tavla som jag fått av farmor en kamera OCH NU KÖKSBORDET NI SKA FAN ERSÄTTA MINA SAKER JÄVLA HATAR DEMON KUKSUGANDE HATAR JÄVLAR ÄR SÅ JÄVLA ARG SÅ JAG VET INTE VEM JAG SKA MÖRDA JAG SKA MÖRDA ALLA HATARE”

    1. Wyy skriver:

      Liksom trodde att han skämtade först men jag vet inte längre. Vem är så engegerad i ett skämt?

      1. alice skriver:

        Eller hur! Jag frågade varför hon godkände kommentarerna och hon skyllde på att det är svårt att blocka honom eftersom han byter ip-nummer. Men när man kommenterar står det ”din kommentar inväntar granskning”, så hans kommentarer klarar sig visst genom granskningen oavsett ip… ?

      2. alice skriver:

        Syftar på kommentarerna på detta inlägg…
        http://kissies.se/103995-2/#comments

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg