Budgetvarianten?

10:42 20 Maj 2016

Dessie:

des

Är detta budgetvarianten av designväskan? Det blir billigare utan ”Yves’et” liksom..

10 kommentarer | “Budgetvarianten?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E. skriver:

    Märket heter numera Saint Laurent, det var många år sedan det hette Yves Saint Laurent. Om jag minns rätt tog det bort ”Yves” efter att grundaren Yves gick bort 2008.

    1. Sara skriver:

      Men… Nu blir jag förvirrad. Alla parfymer etc heter ju fortfarande YSL.. Gillar inte förändringar, dom borde tänka på såna som mig…

      1. Bella skriver:

        Haha vi tänkte samma.. Nämen verkar som företaget bytt namn men loggan är fortfarande den gamla

    2. Bella skriver:

      Googlade det och aa så vare.. Weird för det står ju fortfarande YSL på väskor o sånt

      1. E. skriver:

        Jag är inte helt insatt i namnförändringen, men det kan kanske vara så att de väskor, parfymer etc. som säljs med YSL märket var de som Yves Saint Laurent skapade. Klassiker som på så vis ingår i modehusets ikoniska historia och inrättas under det namnet. Nya designade väskor och produkter (m.a.o. produkter skapade av exempelvis Hedi Slimane och andra designers som följde Yves Saint Laurent bortgång) kommer tillhöra namnet Saint Laurent. Men nu spekulerar jag bara.

  2. :D skriver:

    Haha. Nu har Dessie hittat effekter att lägga på bilder. BOKEH ALL THE THINGS!

    1. N skriver:

      Känns som jag kollar på en stillbild från en JJ Abrams film ju..

  3. Lollo skriver:

    Efter Yves dog fick märket heta bara Saint Laurent. Men kosmetiken (smink, parfym, hudvård) heter fortfarande YSL (Yves Saint Laurent).

  4. Felle skriver:

    Alltså Dessies outfitbilder är verkligen sådär. Väldigt ljusa, platta och med väldigt konstigt ljus. Att fota i direkt solsken är verkligen inte att föredra.

  5. Luna skriver:

    Vet inte om dom tagit bort Yves ur namnet eller inte men man brukar benämna designers med enbart efternamnet, så dessie har ju faktiskt rätt i det här fallet. som när man pratar om Maison Martin Margiela så brukar man ibland bara säga Martin Margiela, likadant med att man ibland säger att skorna är från Christian Louboutin och ibland bara Louboutin ??

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg