Usch fy och bläää..

10:55 20 Maj 2016

Kenza:

kemz

Nog för att Kenza brukar prata om bajs men det här?
Hon är en ”public figure” och då får man inte ha otvättat hår?
Det är väl skitbra att hon har otvättat hår eftersom de flesta förstör hårets naturliga balans genom att tvätta det varje dag.
Hon är en BRA förebild och talesperson för det otvättade håret.

Hon är även en bra talesperson för tjejer som har mens, kissar och som luktar illa ur munnen när hon vaknar.
Till och med Kenza har morning breath! STOPPA PRESSARNA!

27 kommentarer | “Usch fy och bläää..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Antonia skriver:

    Jag undrar varför hon tycker det är spännande att framstå som smutsig och halväcklig.
    Kan det finnas annat åt det hållet som Kenza (och kanske Aleks) tänder på?
    Man har ju hört talas om alla slags fetischer…
    Men varför ska vi läsare behöva ta del av detta?
    Eller är det bara för att vi inte ska vara så starstruck och avundsjuka hela tiden? Kenza vill nog bara hjälpa läsekretsen att orka med hennes framgång, skönhet och rikedom.
    Ungefär som när Kenza hela tiden måste påpeka att hon minsann är väldigt flygrädd men ändå utsätter sig för 11 timmars flygning i business som vi absolut inte ska vara avundsjuka på förstås för hon mår så dåligt av att flyga.

    1. N skriver:

      I början av bloggen ( ja , jag har följt med så länge) var hon en tonåring som skrev lite hursomhelst..som det ser ut idag tror jag det är en blandning mellan hennes riktiga personlighet och ett sätt att göra henne folklig och mer ”reachable” för hennes läsare.

      Men jag tror faktiskt inte hon bara gör till sig, hon verkar vara lite sån.

    2. Sanna skriver:

      Vad pratar du om? Kenza har alltid delat med sig av sånt här. Är man halväcklig för att man har fett hår? Det är de dummaste jag hört ärligt talat. Då var de väl värre när en kille kom fram till henne och hon råkade spotta en stor snorig loska på honom haha

    3. S skriver:

      Jag är också sådär smutsig och halväcklig ibland. Jag pratar om bajs, jag har flottigt hår ibland och min morgonandedräkt är inte så rolig med men det är inget vi tänder på hemma hos mig, utan det är bara helt jädra naturligt att håret kan bli flottigt och munnen luktar när man vaknar. Kan vara likadant hos Kenza och Aleks, att hon är helt naturlig.

  2. Cajsa skriver:

    Det är ett knep för henne att hålla kvar läsare, lägga sig på samma odödliga nivå som oss ”vanliga människor”. Speciellt nu när 95% av bloggen består av marknadsföring av ivyrevel blir det viktigare än någonsin att vara lite personlig för att inte girigheten ska lysa igenom totalt.

    1. N skriver:

      Nu verkar jag ju vara en sån fangirl, men jaja. Jag tror att det är lite 50/50, då hon alltid varit lite sån. T.om när bloggen var rätt ny och hon var en pytteliten tonåring.

  3. Nathalie skriver:

    Tvättar håret max en gång i veckan, trots att jag tränar och spelar dodgeball flera gånger per vecka. Mitt hår håller sig bra, blir inte fett och ser inte smutsigt ut, men brukar bli inbakad fläta de två sista dagarna innan tvätt för ease!

  4. K skriver:

    Usch, tycker det är äckligt när andra går runt med otvättat hår om det syns eller luktar.
    Tvättar håret varje dag tyvärr pga hästarna men varannan dag iaf hade varit bättre..

    1. Amanda skriver:

      Aa men hästar stinker ju! Man kan känna på flera meter om någon varit i ett stall. Lite skillnad..

      1. K skriver:

        Givetvis stinker det om man inte tvättar när man varit i stallet men tror du en människa som tränar varje dag och tvättar håret en gång i veckan är luktfri? Nä fy!
        Alla som endast tvättar en gång i veckan borde tvätta håret oftare.

  5. Evelina skriver:

    Folk tror att de inte luktar för att deras hår inte blir fett MEN den lukten känns. Så jävla vidrigt yay känna doften av otvättad människa på flera meter. Tvätta håret människor. Till och med frisörerna säger att det är bättre att tvätta än att täppa till hårbottnen med en massa torrschampo och gojs.

  6. Tee skriver:

    Om jag inte tvättar håret varje dag ser jag ut som att jag har badat i olja. Jag har provat förut att ”träna” håret att inte bli smutsigt genom att inte tvätta det varje dag (gick inte ut på typ ett år så var helt okej med mitt olje bad hår) men det funkade inte? Hur gör folk det här? Är jag bara dömd till att behöva tvätta håret varje dag i resten av mitt liv?

    1. Sanna skriver:

      Jag tvättar mitt 1 gång i veckan. Mer än så behöver jag inte då jag nästan aldrig får fett hår 🙂

    2. L skriver:

      Jag tror att det där är till viss del individuellt också. Som att en del har fetare hy naturligt så har en del en hårbotten som producerar mer talg = fetare hårbotten. Jag har känslig och torr hårbotten så tvättar jag för ofta och använder skitprodukter så blir det inge roligt.

      1. Tove N skriver:

        Håller med! Jag har alltid haft lite fett hår, måste tvätta varannan dag men dag två är håret redan lite flottigt. I somras åt jag stark acnemedicin och hela kroppen blev snustorr, så även hårbotten. Då kunde jag gå i mer än en vecka utan att tvätta håret!! Jag fick påminna mig själv om det för när det hade gått en vecka såg det fortfarande asfräscht ut. Bästa sommaren ever hahaha
        Så det beror helt på vilken typ av hud och hårbotten man har.

    3. Karolina skriver:

      Har du väl börjat tvätta håret varje dag får du fortsätta. Så är det för mig sedan många år tillbaka men det blir en rutin att tvätta håret samtidigt som jag duschar och det blir minst en gång varje dag 365 dagar om året.

  7. Joanna skriver:

    Själv tycker jag att det äckligt med fett hår.
    Jag duschar varje dag, eller försöker gå till varannan men det kliar i hela mig när jag inte tvättar mitt hår på EN dag. Sjukt enligt vissa, vardagsmat för andra.

    Jag tycker det är äckligt att se folk med flåtigt hår också.

  8. Vic skriver:

    Som flera skriver är det inte bra för varken håret eller kroppen att duscha varje dag. Håret tvättar jag två ggr/vecka men duschar 4 ggr/vecka, tycker snarare att folk som duschar och tvättar håret varje dag är konstiga? Och jag använder absolut inte torrschampoo, det är bara skit.

    1. K skriver:

      Jag tycker det är äckligt att du bara duschar 4 gr i veckan. En dusch om dagen minst…

      1. Karolina skriver:

        4 gr i veckan…
        Undrar just vilka gånger det kan vara. Är det en gång om dagen under fyra dagar eller är det fyra gånger en viss dag?
        Eftersom jag duschar och tvättar håret varje dag är jag fascinerad av hur andra väljer ut de tillfällen då de ska duscha och tvätta håret. Jag har inte haft en duschfri dag så långt jag kan minnas tillbaka (och det är ett antal år vill jag bara säga).

      2. Nancy skriver:

        Samma här. Jag duschar minst en gång om dagen. Känner mig jätteäcklig om jag inte gör det. Förstår inte hur folk kan duscha så sällan. Jag har familjemedlemmar som duschar typ 1 gång i veckan. Det gör ont i mig när folk inte tar hand om sin hygien. Att duscha är lika viktigt som att borsta tänderna.

    2. Karolina skriver:

      Torrschampo är inte skit men då grundar jag det bara på vad Isabella ständigt skriver om ”Good To Go” från LCC.
      Personligen tycker jag torrschampo verkar lite småsnuskigt.
      Jag hör till dem som faktiskt tvättar håret och duschar minst en gång varje dag.
      Så har det alltid varit för jag tycker det är mycket enklare att tvätta mitt bångstyriga hår samtidigt som jag duschar. På så sätt slipper jag hålla på och fundera om jag ska tvätta håret eller inte. Men jag har ganska kort hår också just för att kunna tvätta det ofta.
      Men har man väl börjat tvätta håret varje dag så får man fortsätta med det eftersom det kommer att bli fett till nästa dag.

    3. Lovisa skriver:

      Jag vill helst inte heller duscha varje dag, för jag har väldigt känslig och torr hud som inte alls mår bra av det trots att jag bara använder speciella duschtvålar. Jag är dock väldigt nojig över att lukta illa så ska jag till skolan eller träffa nån jag känner går det max 1-1,5 dygn efter en dusch och då är jag noga med att inte bli svettig när jag skyndar till tunnelbanan eller så. Om jag jobbar hemifrån ensam kan det gå flera dagar utan dusch och då mår min hud toppen…

  9. malin skriver:

    Fast det här tycker jag är väldigt intressant. En läsare blir upprörd över att en bloggare har smutsigt hår och anser att hon inte ska visa upp sådant ”äckligt” publikt. Samtidigt mår fler och fler dåligt pga att de konstant får läsa/se bilder i sociala medier över människors perfekta liv (som såklart inte är perfekt egentligen) och jämför sitt egna liv med denna polerade yta.
    Precis som du CamCam skrev i ett tidigare inlägg så tycker jag att det är bra och viktigt att inte enbart en perfekt yta visas upp bland bloggare. Det är ju försjutton så livet ser ut för oss alla, även Kenza!

    1. Lovisa skriver:

      Så sant! Jag tycker det är svinbra att supermänniskor som Kenza visar upp sprickor i fasaden, oavsett om det är noga uttänkta strategiska sprickor eller inte.

  10. Erica skriver:

    Jag duschar kroppen varje dag och håret 1-2 gånger i veckan. Jag är en sådan person som har plattat, lockat, hårspray varje dag och tvättat, hårförläningar m.m. Jag tog ut hårförlängningar, hårprodukter varje dag, hårspray och började tvätta håret 1-2 gånger i veckan. Mitt hår har växt som ogräs. Jag har bara mitt hår i en bulle dagligen och det blir sällan fett,

  11. W skriver:

    Jag brukade duscha och tvätta håret varje dag när jag var tonåring för att vara fräsch i skolan. Men som 25+ så duschar jag varannan ibland var tredje dag. Har ganska torr och känslig hud så det känns bäst så. Började med balsammetoden för ett halvår sedan så jag tvättar bara mitt hår en gång i veckan numera. Innan tvättade jag håret var-varannan dag för mitt hår var trist, livlöst och blev fettigt väldigt snabbt men tycker det känns mer friskare nu med balsamet.

    Vi har alla olika behov, så länge man mår bra på sättet man sköter sin hygien. 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg