DanPar goes GabJoss

18:44 2 Maj 2016

Men vart är Nutellaburken?
 

6 kommentarer | “DanPar goes GabJoss”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. :O skriver:

    Har jag missförstått den här ”frukt är godis”-grejen? Är det något bra alltså? Jag trodde det var för att tandläkare jämställde frukt med godis, för de båda innehåller massa socker och man ska borsta tänderna efteråt. Inte att frukt är gott = nyttigt godis.

    1. nettan skriver:

      Njaeee det beror väl på om du lyssnar på muppar som kiddi som kommenterade ambitiöst felstavad kommentar om kato Z eller på vanligt folk som gått ut, och bibehållit, en grundskoleelevs vett. Frukt är mestadels vatten och socker. Och ja, det innehåller diverse spår av vitaminer men ändock socker. Frukt är det samma som godis helt enkelt. Och ska jag välja trycker jag hellre en kexchoklad + en halv broccoli än två apelsiner.

      1. Marie skriver:

        Du glömde massa fibrer, särskilt i skalen på frukterna. Vilket också är problemet med juice, DET är mest vatten och socker. Och en hel drös med vitaminer, inte ”diverse spår”.

    2. Emma skriver:

      ”Frukt är godis” är ett fruktansvärt provocerande uttalande som nyttjas av föräldrar i alla tider. Tanken bakom uttrycket är att frukt=sött och är därför ett utmärkt substitut till godis och precis lika gott (men nyttigt)

      Total jävla bullshit såklart. Ingen frukt i världen är lika god som typ en kexchoklad när man är riktigt sugen. Nån annan som minns fiskdamm på kalas när man var liten? När påsen var tung och man blev full av förväntan för nu skulle här ätas.

      I påsen låg en mandarin, en ask russin och en dumleklubba. Det är dessa personer som växer upp som cyniska pessimister sedan, det här sveket sitter i för livet ska jag be att få tala om.

      1. S skriver:

        Ahh gud Emma, preciiiiiiis så var de där förbannade fiskdammarna. Och det var ju själva fan att man aldrig lärde sig att det var jädra godisfattigt i påsarna.

  2. bea skriver:

    Paula la upp en bild på Elaines barn (som Elaine själv inte visar i bloggen) i inlägget om helgen

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG