Engla visar upp sina designerväskor..

16:00 2 Maj 2016

engla

..och det verkar sticka lite i ögonen på folk – i alla fall om man ska tro kommentarerna.
Personligen kan jag inte förstå hur man kan lägga så mycket pengar på en handväska men HAR man nu gjort det så får man bära den både till barnens skola, till veckohandlingen och om man vill – när man går och lägger sig.

Spela roll om man bor i stan eller på landet..
”Åh nej, lås in mina väskor i bankvalvet tillsammans med mina kronjuveler… du vet ju att de får bara komma fram till Nobelfesten och Eurovision, älskling…”

Störtlöjligt!
Fan, ha balklänning när du storhandlar om du mår bra av det! Och en tiara! En stor jäkla tiara så det gnistrar så där magiskt hela vägen fram till kassan!!

15 kommentarer | “Engla visar upp sina designerväskor..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. m skriver:

    Gillar hur det låter som ”ditt liv är inte speciellt så det är inte nödvändigt för dig att ha märkeskläder”, liksom när är det egentligen nödvändigt?
    Jag bor i en stor stad och går på klubbar och grejer (du vet, till skillnad från folk som bor på landet och tar hand om sina barn, wah såååå tråkigt) men jag har fortfarande skor på mig som jag köpte på ICA MAXI. Vänta jag glömde bort vad min poäng var…. typ att det aldrig är nödvändigt och folk som köper märkesgrejer bara gör det för att de känner fört, oavsett var de bor. (tror iaf det var poängen…)

    1. m skriver:

      Märkte just att min mest besökta sida på chrome är den här bloggen HAHA

  2. AJ skriver:

    Fast hennes dyra väskor rimmar lite illa med att hon ett par gånger gnällt om att de inte har råd med resor. Folk har då tyckt i hennes kommentarsfält att hon ska sälja ett par väskor och sluta unna sig själv svindyra kläder och skor hela tiden.
    Men alla prioriterar olika förstås, Engla tycker väl att materiellt skit till sig själv är viktigare.
    Hon och hennes familj har förstås varit ute och rest flera gånger ändå och gnället kanske bara är ett sätt att försöka tigga ihop en gratisresa.

  3. A skriver:

    Kära Queen CamCam, har för mig att du bor i typ Göteborg? Eller har bott? Frågan är i alla fall, var ska man äta middag i Gbt?

    1. VV skriver:

      Gillar du hamburgare -> The barn som ligger nära hållplats domkyrkan! 🙂

      1. A skriver:

        Hhmmmm, det är ju runt hörnet! Tack för tipset!

    2. Bloggbevakning skriver:

      Nix pix! Kommer från Småland och bor i Stockholm så jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Eller jo.. Sjöbaren om du gillar fisk och skaldjur. 🙂 Och Max vid Ullevi. 🙂

      1. A skriver:

        Sjöbaren har jag testat, mycket bra! Men jag får återkomma när jag är ska ner till Jönköping/Växjö/Kalmar. 😀

    3. The deckre skriver:

      Det finns ett grymt tapasställe ,Manana! Det måste testas om man är i göteborg

      1. A skriver:

        Fan, det såg ju jättebra ut! Men det gjorde ju The Barn också! Nu har jag beslutsångest inför morgondagens middag redan!

    4. Eazy skriver:

      The Rover på Andra Långgatan! 🙂 de har både hamburgare och annat gott + bra sortiment av öl.

  4. Frida skriver:

    Håller med dig helt i detta fall. Den typen av avundsjuka klär ingen! Så himla fult att påstå att bara för att man bor på landet å har barn ska man inte ha fina väskor å kläder.

  5. J skriver:

    Bara jag som inte tycker att Linas kommentar var menat som något illa? Mvh lapplands bybo

  6. Blomma skriver:

    Tror det finns många bittra tanter som inte vågar unna sig själva nå.gon-ting alls, för som kvinna ska man ju vara totalt självutplånande och satsa allt på familjen. Plus att de gett upp totalt. Och då sticker det i ögonen.

  7. Lina B skriver:

    Engla får göra som hon vill, det är hennes pengar. När har det blivit fel att unna sig saker när man bor i en liten stad? 😀

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG