Dessies video.

08:52 21 Maj 2016

Dessie:

dess

Dessie har lagt ut sin ”follow me around-video” och under den första minuter får man se Dessie fejkvakna, kolla så att tuttarna inte ramlat ut, bädda sängen och gnälla över att hon är så trött men att hon måste kliva upp.

Varför? Dessie kan väl ta sovmorgon varje dag? Vad har hon att kliva upp till?
AAAAH! Sina MÖTEN!! Dessa viktiga och ack så hemliga möten.

Kejsarens nya kläder goes Dessie.

20 kommentarer | “Dessies video.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    OMG hennes säng är snygg!

  2. Frida skriver:

    Hon har väl ett litet barn ”att kliva upp till”…..

    1. Anna skriver:

      Fast hon stiger ju inte upp till något barn i denna vlogg..

  3. Sara skriver:

    Precis hon har ju ett barn 😀 Då är man nog allt illa tvungen att stiga upp vare sig man vill de eller inte 😉 ps orkar verkligen inte ens klicka på play

  4. Anna skriver:

    Jag tyckte faktiskt det var en bra video. Om man tänker hur dessie har bloggat eller ”vloggat” om tidigare så är det här väl ett stort kliv i rätt riktning?

  5. S skriver:

    Tyckte faktiskt videon var kul att titta på! Men när du skrev kejsarens nya kläder kom jag på att dessie är lite som Sonja i housewives of NY. Hon pratar ju också om alla tusen ”affärsidéer” hon har men det händer ju aldrig något!

  6. Jessica O skriver:

    Jag gillade hennes vlogg!

  7. Sanna skriver:

    Måste hålla med många andra, videon är riktigt bra 🙂 Snyggt redigerad, ända att ”klaga” på är ljudet då det är rätt lågt ibland men annars är de tummen upp 🙂

  8. Nat skriver:

    Lätt hennes bästa video hittills

  9. JJ skriver:

    Jag tycker att vloggen är bra, i synnerhet om man jämför med hennes tidigare klipp. Schyst kvalité, enkel klippning och material från hela dagen. Jag har inget att anmärka på.

  10. sanna skriver:

    Måste säga att jag är riktigt förvånad då jag faktiskt inte har något att klaga över när det kommer till denna video! Och jag är vanligtvis inget stort fan av dessie (like really, snarare tvärtom isåfall) men denna video fick mig faktiskt att ändra åsikt om henne. hon har ett rätt härlig personlighet verkar det som! Hoppas att få se fler liknande klipp med henne framöver

  11. ems skriver:

    Ändå kul att se Dessie i det här formatet, jag följer inte hennes blogg längre men gjorde det för flera år sedan. Hon verkar ju väldigt gullig med sin son, som också verkar vara en gullig liten kille.

  12. Sandra skriver:

    Frågan är ju varför man vill ha sitt barn heltid på dagis för att gå runt och äta med kompisar och shoppa. Hon har liksom all chans att vara med sitt barn hela dagarna och precis som alla andra – blogga när barnen sover eller leker.

    1. Eazy skriver:

      Och sen när man väl har barnet hemma låta honom kolla på tv både innan och efter middagen. Är detta standard nuförtiden? Jag och mina syskon gick varje kväll välja ett halvtimmesprogram att se på, sen fick man leka inne/ute resten av tiden fram till läggdags.

  13. Sofie skriver:

    Mest fascinerande är hennes oerhört långa arbetsdagar. Blogga… 20 minuter… möte 2-3 timmar (som hon säger i slutet av filmen). blogga 20 minuter. Sen måste hon klippa film i runda svängar, i fem timmar, för att komma upp i en normal arbetsdag.

    Att hon sen sover i morgonrock, är ju vars och ens val. 🙂

  14. Lite besviken skriver:

    Ok, du gillar inte dessie. Fine. Det lyser igenom i varje inlägg du väljer att skriva om henne. Alltid din personliga åsikt. Kan du inte lägga den åt sidan? Jag tycker denna bloggen är kul, det gör jag. Men din attityd är väldigt taskig, iaf mot dessie. Skulle vi inte sluta hata?

    Kan inte du bara sluta att vara negativ i varje inlägg du gör avseende dessie? Du är ju liksom inte informativ utan slänger in dina egna åsikter h e l a tiden. Hon har ju bara fått positiv respons på den vloggen också för den delen. Vilket jag verkligen tycker hon förtjänar. Varför skrev du inte nåt om det tex?

    1. Eazy skriver:

      1. Sen när är det här en informativ blogg?
      2. Även om hon bara fått positiv respons så betyder det inte att videon faktiskt är bra – jag tyckte den var ett klassiskt sömnpiller. Jag är mer produktiv på en bakis-söndag än vad Dessan verkar vara på en arbetsdag. Det var typ det man fick ut av videon.
      3. Det är en negativ underton på de flesta av inläggen på den här bloggen, man skulle kunna likna den vid en lite torr, brittisk humor. Ingenting man ska ta personligt om man utsätts för den.
      4. http://blogg.ng.se/bloggbevakning/sekundarkrankta-manniskor/#comments

      1. Happy thoughts! skriver:

        Håller med om att det alltid verkar vara negativt kring dessie.. Jag gillade faktiskt också videon, hon är charmig på nått sätt. Sen förstår jag att många tycker dom gör mer för mindre, och att henne dagar kanske inte är så värst jobbiga. Men måste man alltid ställa saker mot varandra, jag har två jobb, plus att jag studerar på högskola, jag hinner knappt tänka på sömn, men jag störs inte det minsta av att de finns människor som tjänar pengar på att andas, så ja ne… Men det är jag det! Jag gillar Dessie!
        ( och neeee, hur hinner jag ligga här och bry mig när jag har så fullt upp om dagarna, skyller på att de är helg, gråter nästan av tanken att jag ska upp om några timmar igen, höhöhö! )
        Min poäng är att man absolut får vara kritisk, men man kan vara positiv också!
        Massa kärlek till er alla, godnatt!

  15. Jos skriver:

    Haha, hennes möten leder inte till något ändå har hon möten hela tiden enligt vad hon skriver.. Om vad liksom? Så falskt ?

  16. Mixi skriver:

    Denna var betydligt mycket bättre än hennes smink video iaf, denna har hon lagt effort i och det märktes. Så Bra gjort av henne.
    Visst vissa delar gillade jag inte och det gör att man inte följer henne alls på YT då hon känns tråkig.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG