Hackelihack!

18:46 20 Maj 2016

Catrin Hedlund:

catrin

Den nu dömda brottslingen med all bloggtrafik(!) – Catrin Hedlund –  fick sin blogg hackade för två dagar sen och alla inlägg raderade.
Oh nej, boho! Hon som hade så mycket trafik att vara stolt över.. stackars..

Det var väl någon som var trött på all hennes skit förmodligen. Hade jag kunnat hacka hade jag gärna gjort en insats där.
Nu har hon ju fått starta upp på ny domän efter att Nouw sparkade ut henne så säkerheten var kanske så däääär…

Någon som tycker synd om henne?

32 kommentarer | “Hackelihack!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SR skriver:

    Det kan inte vara så att hon har raderat alla inlägget själv för att dölja bevis? Enligt flashback så ska hon ha en skuld hos kronofogden på 210k (http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/catrin-hedlund-har-en-skuld-pa-ca-210-tusen-hos-kronofogden)

    1. C skriver:

      Tänkte också på det

    2. VV skriver:

      Det var också min tanke. Eftersom bloggen på nouw är stängd kan man heller inte se inläggen hon har skrivit där hon berättar att hon är helt bankrutt och ska ansöka om skuldsanering etc, i samma veva som hon beställer utlandsresor hejvilt.
      På flashback kunde man läsa om att Catrin i en av sina gamla bloggar hade klagat över att skvallerbloggar hade skrivit om henne när det visade sig att hon själv hade skapat ett skvallerkonto på instagram där hon skrev skvaller om sig själv haha

    3. malin skriver:

      Raderandet av bloggen skedde innan info lades upp på Flashback om hennes skulder. Bloggen raderades natten mot den 18 maj och info om skulderna lades upp på Flashback igår (20 maj).

      1. Leopold skriver:

        Igår var 19e maj, ditt inlägg är postat 20e 🙂

    4. malin skriver:

      Ska tillägga att jag ändock tror att hon har raderat själv. Hon brukar vara riktigt snabb annars på att skrika om haters hit och dit, men inte denna gång…

    5. Sanna skriver:

      Isf är hon ju dummare än tåget, det går att få tag i cachade versioner av hemsidor, allt sparas. Once on the internet, always on the internet!

  2. alice skriver:

    Vem fasen skulle vilja hacka sig in för att radera hennes inlägg..? ? Fail

    1. Saga skriver:

      Tänker samma sak. Om man hade hackat sig in hade man väl gjort någonting mer spännande än att bara radera allt.

      Det finns dock ett helt gäng personer som jobbar för att få bort alla hennes bloggar från nätet. De som anordnade mail”kampanjen” till Nouw för att då dem att stänga ner hennes blogg där. Många av dem jobbar även för att få Finest och Vimedbarn att plocka ner Catrins gamla blogginlägg från tiden hon bloggade där.

  3. Saga skriver:

    Det här kommer låta svinfjantigt (för det är svinfjantigt) men jag känner mig lite som en grävande journalist nu som läser om mitt ”scoop” i tidningen. Det var jag som ringde Kronofogden och skrev om det på Flashback. Världens töntigaste grej att skryta om eftersom vem som helst kunde ha ringt samma samtal men jävligt roligt att bli refererad till ?.

    1. malin skriver:

      Du är min idol!

    2. malin skriver:

      På riktigt alltså, ingen ironi 🙂

    3. Nancy skriver:

      Kan privatpersoner få sån information?

      1. Saga skriver:

        Yes! Gotta love offentlighetsprincipen och rätten att ta del av allmänna handlingar!

      2. Saga skriver:

        Jag ringer myndigheter ganska ofta när jag vill få reda på saker. Utöver det faktum att alla (!) handlingar som är upprättade på eller inkomna till en myndighet som utgångspunkt är allmänna handlingar som vem som helst har rätt att begära ut (myndigheten kan ibland behöva sekretessa delar av handlingen eller hela men det är ovanligt) har myndigheterna dessutom service- och skyndsamhetsplikt. De måste hjälpa dig och det måste gå fort. För några månader sedan läste jag t ex om en väldigt omfattande och extremt känslig anmälan mot universitetet där jag jobbar som inkommit till Universitetskanslerämbetet. Fem minuter senare hade jag hela anmälan med alla femtioelva bilagor i min inkorg. Allt jag behövde göra var att ringa och be om den. Myndigheter (de flesta) är grymma!

      3. N skriver:

        Saga: som den som arbetar med det…f you. Haha, nä, transparens är bra men skitirriterande när man har mycket att göra. 😛

    4. Matilda skriver:

      Haha, ja, en ska utnyttja sin rätt till offentlighetsprincipen. Det är också sant att de brukar vara rätt snabba, mycket snabbare än när en behöver ansöka om något.

      1. Saga skriver:

        N,

        Förlåååt!!! ?

        Jag vet att det är skitstörigt. Jobbar också på myndighet och måste också lämna ut en hel del handlingar. Låter som att vi är överens om att vi älskar principen men inte älskar att behöva vara den som måste lägga allt åt sidan för att lämna ut skiten. ?

      2. N skriver:

        Haha, åh, du med? 😀 *samhörighet*

  4. Saga skriver:

    Also: jag tror inte heller att bloggen blivit hackad. Tror hon raderade inläggen för att kunna ”börja om”. Baserar det dock bara på känsla. Har inga fakta.

    Hon har iofs extremt låg säkerhet. Undersökte faktiskt själv möjligheten att hacka hennes nya blogg när den var helt ny (mest av nyfikenhet, tycker internetsäkerhet är jävligt spännande, hade inga seriösa planer på att fullfölja experimentet) och insåg typ direkt att det inte hade varit särskilt svårt eller tagit särskilt lång tid.

    1. Kattis skriver:

      Har du inget eget liv att leva istället för att roa dig med att ”ringa till myndigheter” om andras angelägenheter??
      När du blir gammal kärring, ska du bli en sån som springer runt i grannskapet o gnäller o klagar o håller uppsikt på grannar som tomgångskör o grillar…
      Hujjaligen

      1. hej skriver:

        Det Catrine H har gjort är inte direkt att jämföra med att grilla där man inte får

      2. Saga skriver:

        Man kan absolut ifrågasätta rimligheten i att snoka i andras liv på det sätt jag gör!

        Det är dock svårt att ta kritiken på allvar när den kommer från en person som själv hänger i kommentarsfältet på en blogg som handlar om andra bloggar.

        Missförstå mig inte; jag älskar Bloggbevakning och tycker inte det är något fel alls med att snoka runt i andras liv. Min poäng är att jag inte tror att du tycker det är fel heller för om du hade gjort det hade du inte läst den här bloggen.

        Catrin Hedlund är för övrigt en dömd bedragerska som fortfarande ägnar sig åt att lura folk på pengar. Ofta unga personer. Jag tycker det är ganska viktigt att folk får veta vem hon är så att de inte behöver bli lurade.

    2. Matilda skriver:

      Skit i alla tråkmånsar. Deras business är din business. Tycker det är fascinerande!

    3. Kattis skriver:

      Jag kan väl läsa Mein kampf utan att jag är nazist eller…?

  5. H skriver:

    Ingen som reagerar på Dessies bilder i Dress to impress-inlägget där solen i sista bilden kommer framifrån (pga att skuggan är bakom henne) men ändå har någon (Dessie?) lagt till en ”flare” BAKOM henne?!

    1. A skriver:

      Dessie har just upptäckt den funktionen i redigeringsprogrammet. ALLA hennes bilder från senaste veckan har en eller två flares. Minst.

  6. Mikaela skriver:

    Visste inte vem hon var innan jag läste om henne här för ett tag sen. Vilken jävla människa.. Ingen koll på nånting! Skäms hon inte?!

    1. Mikaela skriver:

      Dum fråga som givetvis inte behöver besvaras :’D

      1. Saga skriver:

        Tycker det är en jättebra och väldigt rimlig fråga! Inte det minsta dum.

        Bilden jag har är att hon inte skäms. Tyvärr. Tror faktiskt inte hon bryr sig alls om hur hennes offer drabbas.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg