Hang lose..

22:37 5 Maj 2016

Catch my ass!!! Someone!!!
 

34 kommentarer | “Hang lose..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M no. 1 skriver:

    Vad är poängen med så höga shorts att hela röven hänger ut? ?

  2. m skriver:

    Det här råkade hända mig en gång (drog på mig ett par shorts som var för små för jag inte insåg att jag hade gått upp i vikt, hah) och jag märkte det inte ens. DOG av hur jävla pinsamt det var när jag väl märkte det. Hade nog inte lagt ut det på instagram men antar att denna person gjorde det med flit och är inte bara en accidental fatass, som jag själv.

    1. A.J skriver:

      Accidental fatass hahahaha det roligaste jag hört på länge xD

  3. sanna skriver:

    Har man kroppen till det (som denna tjej) så ser jag inget fel i att använda så höga shorts! Hade jag haft en lika bra röv hade jag nog också gjort det ?

  4. N skriver:

    Den del av rumpan som syns kommer vara röööd efter några rides..förutsatt att hon åker då.

    (Hang loose =P)

  5. Sanna skriver:

    Jag önskar att jag hade så fin och välskulpterad rumpa att jag kunde använda shorts som dessa, haha. Inte för att jag hade gjort det i alla fall då trenden inte tilltalar mig, men en kan ju önska sig en fin rumpa ändå! 😀

  6. S skriver:

    Förstår inte grejen med dessa shorts dör allting ska hänga utanför. Rumpan snygg som fan dock.

  7. Anton skriver:

    Jag har inget att invända om man har de rätta förutsättningarna.
    På fel rumpa är det dock katastrof.
    Men det gäller att allt sitter på plats under så inget hänger ut för då blir man patetisk. Lip slip är väldigt low class…

    1. Bella skriver:

      Lip slip..??

      1. Emma skriver:

        Blygdläpp-slip

        1. Bloggbevakning skriver:

          Du menar att lipsen skulle trilla ut som en skiva rostbiff? 🙂

    2. Rio skriver:

      Hahah jag dör av Cams svar

  8. Anna skriver:

    Jag tycker det är lite stötande klädsel det där faktiskt… Sådär mycket av en människas rumpa vill jag bara se om jag har ett intimt vänskaps- eller kärleksförhållande med den…

    1. Frida skriver:

      Haha förlåt men måste bara fråga, hur gör du på stranden eller badhuset? Eller bara i stan på somrarna? Ligger ju folk i badkläder överallt då.. Måste vara väldigt jobbigt för dig ?

      1. Frida skriver:

        Och då syns rumpan oftast ännu mer

      2. Anna skriver:

        Ja, helt rätt!! Det är FRUKTANSVÄRT jobbigt då! 🙂

  9. Charlie skriver:

    Det ser ju stängt ut. Gardinerna är fördragna i båda biljettluckorna och det är folktomt…. Det är aldrig folktomt på 6 Flags.

    1. H skriver:

      Det verkar det också vara. Kollade in hennes killes instagram som hade lagt ut en grupp bild tagen utanför med ett gäng och det var det. Samma bild ligger uppe på resten av gängets instagrams men inget mer. Verkar mer vara en Nelly kampanj då alla ser ut att ha på sig kläder därifrån och bilderna efter på alla i gängets instagrams är modell bilder..

  10. A skriver:

    Tänker mest på hur jäkla ohygieniskt det är. Både för henne som ska sitta med sin nakna hud runt skrevet där alla andra suttit med skitiga byxor och kladdar mes mat/läsk och Gud vet vad, och för andra som ska behöva sätta sig i hennes rövsvett…

    1. Frida skriver:

      Fast det är väl lika ohygieniskt som shorts som är 5 cm längre?

      1. Anna skriver:

        Fast då blir det 5 cm extra skydd mellan alla baciller och fiffin! De kommer inte fram lika lätt då, varken åt ena eller andra hållet 🙂

      2. A skriver:

        Som Anna sa, det blir fem cm extra skydd. Men jag tycker fortfarande det är rätt äckligt med shorts när man sitter på allmänna platser. Jag vill inte ha min nakna hud där andra suttit med sina kläder som kan vara smutsiga eller där ungar kladdat med snor/glass/ketchup/dreggel.

      3. M no. 1 skriver:

        Jag vet inte vad för shorts du bär som endast är 5cm längre än hennes men mina shorts varierar mellan 1dm ner på låret och ”piratshorts” ?

  11. Anna skriver:

    alltså denna GabJoss.. ”Jag ska sluta blogga, jag ska sluta skriva om mitt barn.. Min familj är viktigaste bla bla bla.. ” 2 dagar senare och vi får veta allt nytt om Jason och bilder på han..

  12. Mickis skriver:

    Det där är så fult! Spelar ingen roll om jag hade en bakdel som Victoria, skulle aldrig gå ut i ett par shorts som visar min röv. Men smaken är som baken (pun intended) och är hon bekväm med att 1/3 av hennes rumpa syns så låt henne gå i dom shortsen.

  13. Daniel skriver:

    Hörru dags att du skriver om Gabriella joss långa bloggpaus!
    Hon klarade sig hela tre dagar, eller två och en halv!
    Sen måste du ju skriva om vad hon och loppi gjort mot dig ?

  14. Hanna skriver:

    Gör mig personligen lite obekväm. På en strand är jag ju beredd på att alla är halvnakna, det är ju liksom grejen. Men mitt i stan eller dylikt räknar jag inte med att se en halv röv hänga ut. Tycker inte heller det är lämpligt.

  15. Mikaela skriver:

    Men vilken vuxen människa går klädd sådär? Haha! Skulle ALDRIG, o då har jag ändå en ganska schysst bakdel.. Ser så fantastiskt obekvämt ut! HELLO FIFFI möt dina nya vänner benslut 1 o 2…

  16. A skriver:

    Kan vi inte bara skippa Gabriella ett tag? Är så trött på henne och hennes fanatiska anhängare. Bryr mig inte om hon är tillbaka eller inte, låt henne ha sitt överkompenserande liv där uppe i norr.

    1. M skriver:

      Håller med. Mår faktiskt bara dåligt av att läsa om henne, hah

  17. lenart Svensson skriver:

    Kan ju inte vara skönt. Hade hellre gått i trosor då..

  18. Lotta skriver:

    Har man inget intressant att skriva så kan man ju alltid visa arslet 🙂

  19. :/ skriver:

    Finns många ord som kan beskriva Victorias shorts, men ”elegant” är inte ett av dom…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg