Ja, fy skäms på er!

22:04 5 Maj 2016

tyras2

Ni borde vara tacksamma för Tyras undermåliga uppdateringar och torftiga engagemang i sina företag för ni får faktiskt en exklusiv inblick i hennes hektiska liv.
Oj oj oj.. att skriva om hästar och ridbyxor kan verkligen få vem som helst att gå in i väggen.. Stackars Tyra..
Hon verkar verkligen SÅ utarbetad! Stackars lilla kicka..

Är ni tacksamma? Jag gråter nästan av tacksamhet…

22 kommentarer | “Ja, fy skäms på er!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Påminner om de inlägg hon skrev när hon missbrukade tramadol som värst. Tror absolut inte att hon är fri från dem nu.

    Annars skriver hon saker som ” ni läsare är mina vänner och jag lyssnar på er alla”, mina läsare känner mig bättre än mina närmsta vänner” osv osv. Bla bla bla.

    Går verkligen rakt utför för Tyra nu.

  2. Selena skriver:

    Rätt ut för stupet….

  3. S skriver:

    Åååh, det var ju hon själv som skrev att hon skulle satsa på bloggen… konstigt att läsare då tolkar det som att hon ska satsa på bloggen…? Det är ju klart att en kan ha förståelse för att en bloggare behöver vila upp sig, men varför inte bara vara ärlig om uppdateringen då…? Förstår verkligen inte

  4. Alexza skriver:

    Alltså vad är detta för blogg? Du som skriver? Vad är det du håller på med? Du kommenterar vartenda bloggerska på ett negativt sätt? Pinsamt att se hur folk hakar på. Just nu är det väldigt inne att bekämpa nätha (tack och lov) och du uppmuntrar till det? Hemskt! Yttrandefrihet?? Haha du är ju knappast en komiker? Och det du skriver om är ju inte direkt skämt? Så vad har videon du la upp förr ens någon betydelse för vad du håller på med? Sprid kärlek istället och fokusera på det positiva, inte det (du tycker) är negativt.

    1. Wyy skriver:

      Fast att kommentera saker på ett ironiskt sätt och att bara lägga fram roliga saker med bloggarna som alla borde kunna ta om dem kan bjuda på sig själva är ju knappast mobbning. Om du inte tycker att det är roligt att tuta repeterade gånger skriver att hon ska starta om sin blogg och prioritera den men sedan gör det exakt motsatta är det ju faktiskt ditt problem. För att mobba någon får man säga elaka saker och det görs faktiskt inte här. Snälla ge exempel på något du tyckt varit elakt

    2. Selena skriver:

      HAHAHA, måste vara jobbigt att vara en sån torrboll.

      1. S skriver:

        Samt att mestadels kommunicera via frågor…

    3. Anna skriver:

      Kräla iväg till gabjoss eller vad hon heter. Kramiz.

      1. A skriver:

        Nej, nej, ”kjamiz” heter det. <3 <3 *smiley*

    4. AJ skriver:

      Oj så många frågor du har!?
      Jag tycker inte att CamCam fokuserar på det negativa, hon fokuserar ju på det komiska, ironiska och ibland det korkade som bloggare vräker ur sig.

    5. Bella skriver:

      Men läägggg neeeer.. ”Mobbning näthat skäms på dig du som skriver fyyy” . Lämna då för den som förstör stämningen är du

  5. A.J skriver:

    ”jag ska jobba på att inte jobba för jag håller på att gå in i väggen igen(!!!), men jag ska jobba med bloggen. Och starrider. Och så har jag hästen. Och så bla och bla och bla”. Jobba eller icke jobba tänker jag, är det inte bättre att antingen köra rakt in i kaklet eller att inte köra alls? Antagligen det sistnämnda om man är på g att bli utbränd 🙂

  6. Dressyrryttare skriver:

    Hon är med sannolikhet där för att gå ner i vikt och rida för tränare så att hon slipoer få så mycket ktitik.

    Visserligen en god tanke.. .men man kan ju blogga samtidig! !

  7. Anna skriver:

    Hon skriver i inlägget att syftet med sin vistelse på gården är ”att jag enbart ska blogga och släppa kontrollen och allting för en tid och bara vara”. Då tänkte jag vad kul, då kommer det kommer regelbundna blogginlägg kanske! Men sen avslutar hon inlägget med ”Ha det fint i solen så hörs vi kanske senare, imorn eller om 14 dagar, vem vet!”
    Det gör mig lite oroad… Jag tycker det känns som det är ganska illa med hennes psyke nu. Kanske hon aldrig nådde botten tidigare? För man kanske måste nå den för att verkligen kunna vända om tänker jag.

    1. Sandra skriver:

      Du har rätt att man ofta måste slå i botten för att kunna vända tillbaka upp igen. På vägen upp blir det fortfarande en del dippar under vägen, men de ska ju bli mindre djupa allt eftersom man börjar må bättre.

  8. Marie skriver:

    Nu jävlar, nu har helvetet frysit till is – Gabjoss har försvunnit från sociala medier. Betyder detta slutet på alla magiska frukttallrikar och alla stjärnsprakande kommentarer hur fina och gulliga alla är?

  9. - Rebecca skriver:

    Som att bevittna en trafikolycka i slowmotion.

  10. K skriver:

    Hahaha, ja hon är ju för rolig den där Tyra. Jag har aldrig riktigt förstått om hon är riktigt smart och bara driver med sina läsare, eller om hon på riktigt tror på all goja hon häver ur sig.
    Tyra verkar ju onekligen inte ha en aning om vad det innebär att ha ett riktigt jobb. Kan vi alla bara för ngra sekunder föreställa oss vad som skulle hända med våra jobb om man själv
    1. var sjuk och sängliggande 1gång/månad
    2. därimellan missade deadlines hej vilt
    3. beställde produkter med dålig kvalitet som gick sönder
    4. planerade så dåligt att man alltid var tvungen att ta till paniklösningar (som ex. flygfrakt)
    5. alltid trashade fd. (mer rutinerade) kollegor som jobbar i samma snäva bransch
    6. hade noll koll på företags ekonomi och bokslut trots att man var ansvarig
    7. lanserade en ny hemsida för företaget som såg ut att vara gjord av en 13-åring
    Hur länge skulle man få ha kvar det jobbet? Helt allvarligt? Tyra har lyckats behålla sitt ”jobb” förvånansvärt länge. Fattar egentligen inte hur det är möjligt…

    1. Mikaela skriver:

      Hahahah sammanfattar man det sådär så, HARREJISSES :’D
      Men hon måste ju verkligen ha tappat såååå många läsare?

  11. Mikaela skriver:

    Fröken Tyra har NOLL verklighetsförankring… Jag är SÅ oerhört tacksam, haha. Jag känner bara att hon gör ett halvtaskigt jobb men är det det vi ska vara tacksamma över så då är vi det.. eller inte.

    Hade det varit en engångsgrej här o där FINE men djeeeeezzz bruden har helt tappat det 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg