Idag kom domen mot Catrin Hedlund

11:55 4 Maj 2016

Hon själv är upp över öronen lycklig i sin blogg över att hon frikändes på några punkter men hon döms ändå för både bedrägeri och rattfylleri av Södertörns tingsrätt.
Hon hävdar bestämt att hon slutat med bedrägerier medan sidan www.varningsgruppen.se menar att hon fortsatt med sina bedrägerier fram till alldeles nyligen – falska biljetter till Beyoncé, Eurovision mm – och det ska tydligen ha kommit in massor med anmälningar mot henne i år.

Vi får helt enkelt se vad som händer men den här historien känns långt ifrån över.
catrin

54 kommentarer | “Idag kom domen mot Catrin Hedlund”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. C skriver:

    Hon är så äcklig och falsk, för ett tag sen skrev hon om sina släktingar som tydligen var ”psykiskt sjuka och sålde saker man inte bör sälja” och massa annan skit. Hon dömer så många (bland annat överviktiga) när hon själv knappt tar hand om sina barn, begår brott osv.

  2. A skriver:

    Att skriva ”jag är ledsen över vad som hänt” till de som drabbas känns väldigt konstigt. Vaddå ”ledsen”? Ledsen att hon ”råkade” lura och bedra folk eller ledsen för att hon åkte fast? Bättre och mer ärligt (Ha!) vore om hon bad om ursäkt för vad hon gjort.

    1. Anna2 skriver:

      Reagerade också över det. Hon borde uttryckt sig ”Jag är ledsen över vad jag gjort”.

      1. Agnes (en annan) skriver:

        +1

  3. C skriver:

    Förresten. Hur känner du efter allt det här med Gabriella joss? Det har ju varit en del kommentarer mot dig som handlar om ditt utseende, att du är sjuk och bara går hemma om dagarna, övervikt osv… Kan inte vara så kul men tar du åt dig eller lyckas du släppa det?

    1. My skriver:

      Haha.. Gar hemma? Sen nar gor hon det?

      1. Ella skriver:

        Precis. Hon jobbar med typ Youtube. Haha..humor!

      2. C skriver:

        …? Det är inte jag som påstår detta. Skrev bara vad andra skrivit. Tycker det går till överdrift när man går på Camilla så hårt, därför frågade jag henne hur hon mådde nu.

    2. A skriver:

      Ursäkta, men din kommentar känns som att den är skriven just för att trycka till Camilla bakom den här bloggen lite extra igen, så där ”låtsas vara snäll men är elak” som tjejer gör. Typ ”Åh, hur känns det nu när Kalle sa att han vill göra slut för att du har finnar, är tjock, flottigt hår och luktar illa?”

      1. Agnes (en annan) skriver:

        lite så.. Ungefär som när man får en komplimang tillsammans med en förolämpning.. Bryr man sig verkligen så skriver man inte ut allt de, bara onödigt.

        Förhoppningsvis kommer Camcam skaka av sig detta, hon vet ju vem hon är och vad hon står för. Detta kommer rinna ut i sanden och nästa vecka är det något annat.

    3. AJ skriver:

      Tyckte du att du var smart nu? Du frågar inte av omtanke, du såg bara din chans att få vräka ur dig och hoppas att Camilla tar illa upp ang övervikt, gå hemma mm.

      1. Bloggbevakning skriver:

        Söta ni är men jag går varken hemma eller tar illa vid mig.. Jag har heltidsjobb där jag bland annat arbetar med Youtube och stora musikaliska upphovsmän och att jag är större än vad min kropp klarar av efter en olycka är ingenting som jag tar illa vid mig av eftersom jag själv brukar skriva om det och jobbar på.
        Mitt kommentarsfält är öppet och yttrandefriheten gäller alla – även när det inkluderar mig. Hur skulle det annars se ut?
        Så nej, det är svårt att ta illa vid sig av det som skrivs eftersom de mesta av det inte stämmer för fem öre.
        Vem trodde att jag var arbetslös och gick hemma?

      2. C skriver:

        Men lägg av nu! Jag menade verkligen inget illa! Ledsen om det framstod så men menade på riktigt inget illa.

      3. C skriver:

        Camilla, det är folk i Gabriellas kommentarsfält som skrivit det.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Pålästa till tänderna hör jag.. 😉 Ahh..det är humor..

      4. Anna skriver:

        Kommentar från GabJoss blogg ”Jag mår seriöst illa när jag läser kommentarerna på den där äckliga bloggen, och även vad hon har skrivit. Fattar inte att hon inte skäms?! Det är så tydligt att den kvinnan är avundsjuk. Hon har problem med sin kropp, sin mage, är hemma om dagarna… Inga egna barn. Ser inte så bra ut osv osv. Det blir så tydligt att du har allt hon inte har och då hånar hon dig för att trycka undan sina egna misslyckande-känslor. Otroligt obehagligt hur besatt hon är.
        Men vi verkar åtminstone vara fler som stöttar dig än henne och det är jag glad för. Du verkar vara en sån genuint fin människa – från insidan och ut.”

        Hur kan hon godkänna sånna här kommentarer, rimmar väldigt dåligt när hon säger att hon är emot näthat och mobbing… Men så är de väl i GabJossans värld, stryker man medhårs och berömmer så får man vara en del av hennes magiska värld…

        Heja Camcam!!

      5. C skriver:

        Anna, ja precis det var den kommentaren jag menade. Tycker inte det är okej när Camilla lite mer oskyldigt har skämtat.

      6. Sanna skriver:

        Men vad sitter folk och skriver?! Jag tycker inte att det är okej att Camilla gjort Gabriella ledsen och sen inte kan be om ursäkt för det (som jag skrev tidigare, inte be om ursäkt för själva skämtet, ett skämt är ett skämt, men däremot be om ursäkt för att det sårade Gabriella, för det får jag ändå anta inte var meningen) men det gör det fan inte okej för människor att sitta och skriva sån skit om Camilla heller bara för det! Två fel gör inte ett rätt, tyck att något är fel, men ge fan i att gå till personangrepp! (Får helt enkelt anta att personen som skrev kommentaren som finns citerad här, läser denna bloggen…)

      7. Blomma skriver:

        Älskar när de drar till med ‘du har väl inte ens barn!!!’ som slutkläm … eh, nej, det har jag inte. Har aldrig velat ha barn, verkar skitjobbigt. Ska det vara en förolämpning?

  4. Lina skriver:

    Hon är VIDRIG! Verkligen avskyr den människan!

    Nu ska hon ut på semester igen… (Skryter på bloggen)
    BETALA dina offer tillbaka på pengarna du tagit istället !!!!!
    För vad lever människan på NU? Helt klart fortsatta bedrägerier!!Hemsk hemsk människa

    1. Malin skriver:

      Men eller hur. Jag brukar verkligen inte lägga mig i eller bry mig om andras val eller sätt att leva men Catrin provocerar mig något enormt. Hon skriver på ett nästan sjukligt kallt sätt i bloggen att hon är en helt ny människa och är ”ledsen för vad som skett” för att i nästa mening berätta om alla aktiviteter, nya resor och restaurangmat. Kan någon förklara för mig var en ensamstående, (arbetslös? studerande?) tvåbarnsmamma får pengar ifrån för att kunna resa minst en gång i månaden och äta på restaurang/take away ca 3 gånger i veckan (hennes egna ord)??

      1. Lina skriver:

        Jag vet Malin, jag brukar inte heller bry mig om folk som inte skadat mig personligen men denna Catrin är så full av skit, så falsk, så jäkla självisk och… Ja jag hittar inte ord för hur låg som människa hon är!

        Man kan tycka hon kommer alltför lätt undan med skyddstillsyn o betala tillbaka pengar (som hon bränner!) men när hon blir dömd för de nya bedrägerierna blir det nog filifinkan….

      2. Malin skriver:

        Hahaha kom på en annan sak. En humoristisk sådan.
        För ca två veckor sedan skrev hon så där bloggerska-hemligt om att hon skulle vara med i en tv-produktion och inom kort kunde berätta mer för sina kära läsare om det. En vecka senare visar det sig att det är Brottsplats Sverige och alla hennes bedrägerier som det handlar om. Hahahaha snacka om att hon dragit uttrycket ”all publicitet är bra publicitet” till en ny nivå.

        (Hon har alltså varit med på Brottsplats för någon vecka och hennes fall ska tydligen tas upp igen i morgondagen avsnitt)

  5. J skriver:

    Något med hennes sätt att skriva och uttrycka sig är så falskt. Såhär tänkte jag även innan jag visste att hon var inblandad i bedrägerier och dylikt. Har läst hennes blogg en tid, kom in på den via en nyhetsartikel för en tid sen.

    Orsaken till att jag tror att jag kan genomskåda henne är att jag var likadan som henne när jag var yngre. Ljög, upprätthöll en fasad av pengar och framgång, lurande till och med folk på pengar och stal från killar jag var tillsammans med. Takes a fake bitch to know one.

  6. J skriver:

    http://gabriellajoss.me/2016/05/03/du-gor-narr-av-mitt-barn/

    Hon har skrivit om dig och hur sjuk i huvudet du är.

    Jag tycker du är jävligt rolig och skrattar varenda gång jag går in här. Härlig humor och fantastiskt driv. Jag gillar inte skvaller men du skriver bara precis som det är utifrån dina egna åsikter efter att ha läst inläggen på de många bloggarna där ute. Heja dig!

    1. Marie skriver:

      Dessa inlägg om Gabriella passade väl troligast inte in i hennes magiska låtsasvärld :))))

    2. E skriver:

      Har sjukt svårt att tycka det minsta synd om Gabriella när hon inte godkänner kommentarerna som försöker starta en diskussion. Bara de som säger ”stackars” ”kram” ”puss” ”var stark” osv godkänns ju.

      1. Jess skriver:

        Så bara för att hon har en blogg och är offentlig så måste hon starta ”diskussioner” i kommentarsfältet? Måste det vara drama överallt? Om hon vill ha en lugn och trevlig stämning i sin blogg, låt henne och sluta läsa den.

    3. :'D skriver:

      Haha! Läste det nyss. Hon greppar ju inte ens att det är hon själv som blir driven med, inte bebisen. Visst, om det var bebisen som hade bloggat och skrivit om hur smart och duktig på dans han var, så visst, men det är ju för bövelen Gabriella som det drivs med. Snacka om att missa poängen. :’D

  7. helen skriver:

    Tips: kolla in PT’s inlägg om att locka håret. Photoshop lr botox? Oh lord!

      1. C skriver:

        Petra tungspetsen 🙂

      2. C skriver:

        Haha nej tungården

    1. :O skriver:

      Oj! Hon börjar se ut som hon amerikanen som gifte sig med pucko och gjord 10 skönhetsoperationer på en dag. Vad fasen hon nu heter…

      1. Nina skriver:

        Heidi Montag 😉 ångrar idag sina operationer och är typ i personlig konkurs.

      2. Saya skriver:

        Heidi Montag?

      3. Saya skriver:

        Sorry! Såg inte Ninas kommentar när jag skrev min. Eller så skrev vi samtidigt.

  8. Hmm skriver:

    Från Gabs insta…

    ”gabriellajossTack för allt stöd hörni! ❤️ tragiskt att se att så många är FÖR näthat! Fick rensa min instagram ikväll på följare. Nej usch! Skönt också att se att större delen är emot. Sjuka människor det finns ?Kram och godnatt på er alla ❤️❤️”

    och denna blev bara för mycket för mig…

    ”kajsa.jpgMan blir mållös. Hoppas du inte viker dig i första taget, men förstår absolut att det känns. Hade det varit min son som blev utsatt hade jag blivit vansinnig. Ni är en jättefin familj som inspirerar! ❤️ Du är den enda bloggaren som jag verkligen fastnat för och följt varje dag sen jag hittade dig. ? Jag är så glad att jag fått träffat och pratat med er att jag nästan spricker, det gjorde mig verkligen otroligt glad och jag lever länge på det! Håll huvudet högt och stå på dig, du är en fantastisk mamma och fru! ??❤️”

    :lol

    1. Bella skriver:

      ”Rensa på följare” , ja jo jag blev blockad för jag inte höll med henne men jag var absolut ingen följare ?

      1. Sanna skriver:

        …och därmed behöver du inte heller känna dig träffad av just det specifika uttalandet.

  9. jacq skriver:

    ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag blir irriterad när jag ser ”38 kommentarer” och så handlar typ alla om fru joss… vill ju läsa om catrin! är helt fascinerad av denna människa, nån som vet om hon tror på sina egna lögner? ingen frisk människa kan väl dra saker så långt som hon gjort? är så nyfiken…

    1. Knäpp skriver:

      Catrin har definitivt inte alla bestick i lådan… Eller hästar i hagen… Något allvarligt fel är det på den människan. Liknande drag som en psykopat enligt min mening.

  10. Jane skriver:

    Catrin ska betala ca en kvarts miljon till sina offer!!!!! Domen kom idag.
    Låga pinsamma människa

  11. Sanningen skriver:

    Catrin lever på soc pengar (alltså dina o mina) och blåser både staten o människor
    Åker utomlands och skrattar åt skämtet som är Sveriges rättsystem

    1. E skriver:

      Om man lever på soc kan man inte ta emot betalningar på kontot för då drar soc bara av den summan på nästa utbetalning

      1. Emma skriver:

        Hon använder mammans konto

  12. Agnes (en annan) skriver:

    ”Toppbloggare” Usch,, hon blev väll det för att det kom ut att hon var brottsling precis.. 17 bedrägerier, antar de bara är början..

    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article22759910.ab

    1. Vv skriver:

      Lycka till för henne när det gäller att få jobb från seriösa arbetsgivare.
      PS. Hon = toppbloggare? HAHA

  13. Anna skriver:

    Catrin skriver på bloggen att hon INTE tänker ta ett 8-17 jobb… Hon verkar anse sig för fin för det.

    Hedlund verkar föredra det ljuva livet och de snabba cashen = Lura människor att swisha tusentals kronor som hon sedan bokar hotellnätter o utomlandsresor för. (Var väl 10 st förra året, inte illa för en ensamstående tvåbarnsmamma.)

    1. Emma skriver:

      Det är uppenbart att människan är retarderad. ?

  14. L skriver:

    Hon ville förstöra min familj och påstod att min man var hennes kille. Sjuk. Vi polisanmälde henne.

  15. Daniella Caspian skriver:

    Hon försökte sälja Kent-biljetter till mej för så sent som två veckor sedan.

  16. Tony skriver:

    Sitt lugna i båten nu. Det är en flod av anmälningar mot Catrin som inkommer till polisen hela tiden. Den här historien är inte över ännu. Det är faktiskt fullt realistiskt att hon inom ett par års tid sitter i ett fängelse och skakar galler.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG